Miszka, ten Plumbobkingdom zrobił te swoje statki (bo ma w swoim dorobku trzy) - w bardzo sprytny sposób - część interakcji, które muszą mieć miejsce na parceli o określonym stylu przebiega na "lądzie". Bo zanim się wejdzie na statek - przed trapem jest coś w rodzaju budki biletowej, i tam też jest część niezbędnych pomieszczeń
Statek restauracja z zewnątrz bowiem wygląda na duży obiekt, i taki jest de facto, ale wewnątrz nie ma zbyt dużo miejsca przez to właśnie, że trzeba było wybudować tę skorupę zewnętrzną. Więc zewnątrz parowiec Magnolia prezentuje się super, ale w środku już jest dużo skromniej. No, ale Magnolia to nie Titanic
W necie znalazłam wnętrza Titanica do Sims4 oraz odtworzone dość wiernie stroje z filmu Titanic zmajstrowane przez innego kreatora - o nicku Lonelyboy ( i to jest ten Koreańczyk, który tak oprotestował Komorebi).
Myślę, że jeśli ty zabrałbyś się serio serio za masztowiec np Santa Maria, to powaliłbyś na kolana nawet Plumbobkingdoma i MarmeladeArt
Przyszło mi teraz do głowy, że można zbudować jacht "zacumowany" w Tartosie na tej parceli plażowej - jest długa i wąska. Za "wodę" robić może basen oraz od frontu woda zrobiona narzędziem stawu. A bna granicy obu iluzji wody tenże jacht czy też mały korab... Trzeba to sprawdzić, czy zadziała.
Wilkołaki kupię chyba, ale muszę jeszcze do tego dojrzeć... Nie są mi niezbędne, ale jak zobaczyłam tej filmik, to się tak uśmiałam - ot takie koty duże...