Rozgrzewka
Najgorzej było z kamerą, bo nie mogłam sie przyzwyczaić, ale w 2 wieczorki mam dom o nazwie Magnolia
- Załączniki
-
-
-
władczyni krainy bez uczuć...
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Prześliczny ten domek.
Bardzo ciekawa bryła i fajne zabiegi z dachami. Podoba mi się rozplanowanie ganku i garażu. Wnętrza urządzone z gustem i bardzo pomysłowo. Takie delikatne, jasne, czyste, czyli magnoliowe właśnie. Masz oko do dobierania kolorów i wzorów, wszystko ze sobą bardzo dobrze współgra. Naprawdę, świetna i spójna praca!

"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
SUper! To taka wizja co by było gdyby połaczyć nowoczesny minimalizm ze starym wnetrzem, wyszło bardzo spójnie co co ciekawe zastsowoanie troche róznych kolorów przy meblach w salonie daje wrażenie fajnej harmonii a nie odczucia że te rzeczy do siebie nie pasują. Masz do tego niesamowite wyczucie. Drzwi garażowe wyglądają świetnie i ogólnie cała bryła wydaje sie bardzo przytulna choć nie zdradza chatrakteru wnętrz. Fajnie, że jesteś i wielkie
za pierwszy projekt po latach 

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Kami, zawsze byłaś mistrzynią brył i dachów, i to mi pierwsze rxzuciło się w oczy. Domek jest bardzo zgrabny, nie za duży, nie za mały. W sam raz dla rodziny z jakimś już dorobkiem, bo wnętrza są nieźle "zaopatrzone", i pewnie domek nie należy do tanich. Kolory spokojne, dobrane z namysłem, co widać na fotkach, bo w chaosie różnorodnych obecnie stylów łatwo zrobić stylistyczny misz masz (patrz - ja
)
Tylko pozazdraszczać talentu, bo po taaakiej przerwie machnęłaś domek na dwa przysiady (a wiem, że jesteś bardzo zajęta na co dzień) - więc tym bardziej wielkie brawa! Wiem, że na długo tu nie wpadniesz, ale miło cię znowu widzieć - w grze! I baw się z nami jak długo możesz, póki masz chwilę wytchnienia

Tylko pozazdraszczać talentu, bo po taaakiej przerwie machnęłaś domek na dwa przysiady (a wiem, że jesteś bardzo zajęta na co dzień) - więc tym bardziej wielkie brawa! Wiem, że na długo tu nie wpadniesz, ale miło cię znowu widzieć - w grze! I baw się z nami jak długo możesz, póki masz chwilę wytchnienia

Dziękuję Wam za miłe słowa. Postanowiłam zrobić 5 lub 4 Magnolii. Każda na inną działkę ale wszystkie dosyć podobne do siebie. Zobaczymy czy dam radę. Startuję od niedzieli 

władczyni krainy bez uczuć...
I to się nazywa powrót z przytupem!
Bardzo ładna bryła, super zastosowanie stolarki okiennej, wnętrza minimalistyczne, ale z duszą
Jest przytulnie i klasycznie <3
Welcome back! <3
Bardzo ładna bryła, super zastosowanie stolarki okiennej, wnętrza minimalistyczne, ale z duszą

Welcome back! <3