Stworzyłam 2 maluszki by odpocząć od "wielkich" projektów. Oto jeden z nich, drugi odrobinę większy jest już prawie gotowy, mam nadzieję że się spodoba. Tylko podstawka SIMS 4
Plik do pobrania tuż pod postem.
2+1
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: Dels
Wcale nie wydaje sie taki mały ale może także przez mnogość wielu fajnych rozwiązań. Byłem ciekaw jak sie pobawisz tymi szklanymi ściankami jeszcze i tu też zrobiłaś z tego świetny użytek. Bryła fajnie pozakryzwianaz ciekawa kombinacją dachowąi bardzo fajnym nowoczesnym patio. WNetrza no to... to że ja zawsze rozdziabiam japę :O (o tak). We wnętrzach fajna łagodna kolorystyka z mocnymi akcentami ale najbardziej podoba mi sie kombinacja ze schodami i pięjkna przestrzenna salono-kuchnia. Jedynie doniczkę tą trzykwiatkową zmieniłbym na coś mniejszego albo w innym stylu ale wiem, że lubisz łączyć drobne akcenty w stylu rustykalnym czy bvardziej historycznym z nowoczesnością co zresztą robisz świetnie.Rzut domu z góry wygląda troche jak przekrój parceli przeczącej narzuconym przez maxisów regułom budowania

- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Malutki ten domek, ale zawiera wszystko co potrzeba. Nie wiem, czy to dwa oddzielne czy jeden, bo nie zaznaczyłaś Kami tego w dwóch osobnych postach, a widzę że do pobrania jest jeden. Nie sprawdzę w grze, bo mam inne sprawy na głowie (szpital), a chciałam przedtem dokończyć historyjkę - więc przetestowanie pozostawiam innym.
Origin ID: Aschantka
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Podoba mi się rozplanowanie pomieszczeń i ciekawa kombinacja jeśli chodzi o bryłę domu
.
Osłonięty od strony ulicy i zadaszony basen to pomysł, który chętnie podchwycę o ile wyrazisz na to zgodę.

Osłonięty od strony ulicy i zadaszony basen to pomysł, który chętnie podchwycę o ile wyrazisz na to zgodę.
Nie ma problemu @bobas52 , cieszę się że się podobają te dziwne rozwiązania. Skośne ściany mi zostały we krwi jak dawałam domy do galerii, tam bez skosów ani rusz bo wszystko wychodziło takie płaskie.
władczyni krainy bez uczuć...