Kącik urodzinowy!
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Re: Kącik urodzinowy!
Anime - ja najpierw zanim się ucieszę, że jesteś - natrę ci uszu - GDZIE BYŁAŚ???? My tu tęskniliśmy, a ty się włóczyłaś po jakichś obcych landach!
- SimsoweAnime
- Felietonista
- Origin ID: SimsoweAnime
Przepraszam, wiruje pomiędzy pracą a studiami, teraz już magisterką, licencjat obroniłam
Mam już spokojniejszy okres w życiu i wracam! Widziałam nawet nowe buźki, cieszę się, że nasza społeczność się rozrasta
Alu nawet nie wiesz jak ja za Wami tęskniłam!! Zwłaszcza za Tobą

Mam już spokojniejszy okres w życiu i wracam! Widziałam nawet nowe buźki, cieszę się, że nasza społeczność się rozrasta

Alu nawet nie wiesz jak ja za Wami tęskniłam!! Zwłaszcza za Tobą

- Alibali
- Pisarz
To ogromna radość przeczytać takie słowa!
Wielkie brawa za ogrom pracy, który odwaliłaś w międzyczasie. Gratuluję licencjatu i trzymam kciuki za magisterkę!
Oj, dziewczyny, jak wam zazdroszczę - macie takie ciekawe życie, i tyle planów.... Piszę w liczbie mnogiej, bo kilka naszych forumowiczek rozwinęło w międzyczasie skrzydła, np Kami, która poszła jak burza. Jest teraz panią inżynier a może ją obraziłam (bo nie pamiętam przyznaję) czy nie przypadkiem magister inżynier! I nadal się szkoli, i rozwija.
Anyway - cieszę się, że jesteś. I skrobaj jak najwięcej!
Wielkie brawa za ogrom pracy, który odwaliłaś w międzyczasie. Gratuluję licencjatu i trzymam kciuki za magisterkę!
Oj, dziewczyny, jak wam zazdroszczę - macie takie ciekawe życie, i tyle planów.... Piszę w liczbie mnogiej, bo kilka naszych forumowiczek rozwinęło w międzyczasie skrzydła, np Kami, która poszła jak burza. Jest teraz panią inżynier a może ją obraziłam (bo nie pamiętam przyznaję) czy nie przypadkiem magister inżynier! I nadal się szkoli, i rozwija.
Anyway - cieszę się, że jesteś. I skrobaj jak najwięcej!
- SimsoweAnime
- Felietonista
- Origin ID: SimsoweAnime
Bardzo dziękuję Alu i dla Kami też gratulacje, wiem jak ciężko potrafi być na studiach 

- Kropka
- Fotograf
- Origin ID: jasna98
Bobinko
@bobas52 w dniu Twoich urodzin pragnę Ci życzyć, abyś nigdy nie traciła wiary w siebie i swoje możliwości. Jesteś wyjątkową osobą, która zasługuje na wszystko, co najpiękniejsze, i mam nadzieję, że każdy dzień będzie dla Ciebie pełen miłości i radości 

- Załączniki
-
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
@bobas52 Bobi, z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrowia, miłości, spokoju i szczęścia. Niech każdy dzień niesie ze sobą miłe i radosne chwile oraz spełnienie wszystkiego, co sobie tylko zapragniesz.
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
- Alibali
- Pisarz
Bobinko - oprócz "nausznych" życzeń składam ci też - naoczne 
Sto lat w zdrówku! I żadnych tam brewerii proszę nie odprawiać , bo garnki ulepisz krzywo! Elony balony i gumy do żucia nie zepsują ci radości wspólnej zabawy z nami! I majtek ci nie życzę, łoo!

I kwiatki też mam, a co

Sto lat w zdrówku! I żadnych tam brewerii proszę nie odprawiać , bo garnki ulepisz krzywo! Elony balony i gumy do żucia nie zepsują ci radości wspólnej zabawy z nami! I majtek ci nie życzę, łoo!

I kwiatki też mam, a co

- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Wow, wszystkiego bym się spodziewała ale nie tego, że pomimo braku informacji o urodzinach doczekam się tylu wspaniałych życzeń
.
Jest mi niezmiernie miło i z całego serca dziękuję Wszystkim za serdeczne słowa wsparcia, piękne bukiety, ogromny niekaloryczny torcik (na widok, którego ślinka pociekła
) oraz dobry majtkowy dowcip
.
Serdecznie pozdrawiam życząc udanej reszty niedzieli

Jest mi niezmiernie miło i z całego serca dziękuję Wszystkim za serdeczne słowa wsparcia, piękne bukiety, ogromny niekaloryczny torcik (na widok, którego ślinka pociekła

Serdecznie pozdrawiam życząc udanej reszty niedzieli

Bobi dla Ciebie ode mnie Wszystkiego najlepszego. Dużo szczęścia i zdrowia
- Załączniki
-
władczyni krainy bez uczuć...