Kącik urodzinowy!
- Aericia
- Administrator
- Origin ID: ukyojin
Kącik urodzinowy!
Kochani!
Zapraszam do składania życzeń urodzinowych w tym temacie!
Na pierwszy ogień idzie nasza Ala!
@Alibali w dniu Twojego święta składam Ci najserdeczniejsze życzonka zdrowia i szczęścia! Niech Ci się spełnią marzenia, Simowie nie bugują a EA wypuści dobry dodatek z farmą!
Zapraszam do składania życzeń urodzinowych w tym temacie!
Na pierwszy ogień idzie nasza Ala!
@Alibali w dniu Twojego święta składam Ci najserdeczniejsze życzonka zdrowia i szczęścia! Niech Ci się spełnią marzenia, Simowie nie bugują a EA wypuści dobry dodatek z farmą!
Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, piniendzy, uśmiechu, samych pogodnych dni i żeby ludzie byli mili, a świat pełen miłości! A, no i żeby się zdarzało częściej to, co się marzy, a nie marzyło to co się zdarza! Czy jakoś tak
Spokojnie, ja dzisiaj prowadzę xD
A tutaj już bonus:
Spokojnie, ja dzisiaj prowadzę xD
A tutaj już bonus:
Ostatnio zmieniony sobota 04 kwie 2020, 02:51 przez Marvi, łącznie zmieniany 1 raz.
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
O jaki śliczy kącik na skladanie życzeń!
Alutku życzę Ci z całego serca zdrowia i obyś zdobyła te lekarstwo tak Ci potrzebne. Je niestety nie potrafię czegos takiego zdobyć, ale mam nadzieje, że szybko je dostaniesz. Ciesz się każdym dniem który nam dano i oby troski i choroby omijaly Twoja rodzinę. Twórz swoje sliczne simki i wiktorianskie urocze domki - przy okazji życze też dużo zdrowia twojemu komputerowi - i znajduj radość we wszystkim co robisz. Nawet podczas zmywania naczyń Czyli CARPE DIEM kochana
Alutku życzę Ci z całego serca zdrowia i obyś zdobyła te lekarstwo tak Ci potrzebne. Je niestety nie potrafię czegos takiego zdobyć, ale mam nadzieje, że szybko je dostaniesz. Ciesz się każdym dniem który nam dano i oby troski i choroby omijaly Twoja rodzinę. Twórz swoje sliczne simki i wiktorianskie urocze domki - przy okazji życze też dużo zdrowia twojemu komputerowi - i znajduj radość we wszystkim co robisz. Nawet podczas zmywania naczyń Czyli CARPE DIEM kochana
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Droga Alicjo chyba nie umiem za bardzo skłądać zyczeń ale życzę z całego serducha zdrowia, wszystkiego co potrzebne i przyjemne, ogrom uśmiechu i wszystkiego czego sobie życzysz <3
- Załączniki
-
Super pomysł z tym kącikiem urodzinowym!
Alu życzę Ci zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Obyś przez życie szła tanecznym krokiem, radosna i szczęśliwa, smutki niech idą precz!
Wszystkiego najlepszego i najmilszego! Buziaki
Alu życzę Ci zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Obyś przez życie szła tanecznym krokiem, radosna i szczęśliwa, smutki niech idą precz!
Wszystkiego najlepszego i najmilszego! Buziaki
- Kropka
- Fotograf
- Origin ID: jasna98
Alutku ,
Z okazji urodzin życzę Ci:
Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość;
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy;
Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia;
Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu;
Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia;
Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście...
Z okazji urodzin życzę Ci:
Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość;
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy;
Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia;
Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu;
Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia;
Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście...
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Kochani, z radością przeczytałam wszystkie Wasze życzenia i czuję się szczęśliwa, bo wiem, że płyną one z głębi serca, z życzliwości i serdeczności jaką mnie darzycie. Dziękuję gorąco za wszystkie dobre słowa. I w ogóle... Nie umiem przemawiać tak pięknie jak Marvi, ani składać myśli w wyważone, mądre zdania jak Bobi czy Gabi. Więc po prostu - dziękuję, dziękuję, dziękuję!
I zapraszam na wirtualną kawkę podaną z sercem
I mnóstwem słodkości
PS. NIE ZAUWAŻYŁAM SIEROCTWO. MATKO, ROZRYCZAŁAM SIĘ NA KONIEC. kOCHANI, TEN FILMIK Z MOJĄ UKOCHANĄ PIOSENKĄ Z UWIELBIANEGO FILMU ROZŁOŻYŁ MNIE NA ŁOPATKI...
@Ktosik @SimDels @Pablo ojej dziękuję Wam pięknie powiem szczerze, że nie sądziłam, że ktoś tu jeszcze o mnie pamięta, jesteście kochani Wprawdzie nie udzielam się tutaj, ale czasem zaglądam i w związku z tym życzę wam jak i wszystkim na forum z okazji zbliżających się świąt wielkanocnych wszystkiego, co najlepsze, trzymajcie się ciepło i uważajcie na siebie. Ściskam
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Wszystkiego najlepszego Marviczu! Nowatorskich pomyslów , ciekawych obiektów do fotografowania , dobrej pogody podczas spacerów, oraz oczywiscie zdrowia i kasy
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
Ojejku, dziękuję wszystkim za życzenia! Tak skrzętnie się nie obnosiłam z tym smutnym świętem, a te dobre duszki-pleciuszki mnie koncertowo sprzedały :> Dziękuję bardzo za pamięć i ciepłe słowa <3 A moim muszkieterzycom to jeszcze dodatkowo wręczam po uścisku (Ukyo, lol, w filmiku jest nawet ryczenie w kiblu xD ziomek, Ty wiesz wszystko o mnie - muszę Cię komisyjnie zgładzić a w domku od Bobisia zamieszkał ludzik od Ali ).
Dziękuję, ściskam, pozdrawiam, każdy chętny ma u Marvicza do odebrania po buziaku i... no nie mam ciasta, ale mam lody w lodówce i jakaś wysokooktanowa w barku, więc :> Podejmę!
W tym bezrozumnym oszołomieniu mogę tylko jeszcze raz podziękować i grzecznie dygnąć <3
Dziękuję, ściskam, pozdrawiam, każdy chętny ma u Marvicza do odebrania po buziaku i... no nie mam ciasta, ale mam lody w lodówce i jakaś wysokooktanowa w barku, więc :> Podejmę!
W tym bezrozumnym oszołomieniu mogę tylko jeszcze raz podziękować i grzecznie dygnąć <3
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
@Veno - Sławku - wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin! Dużo radości i słodkości, jeśli lubisz, ale wiem, że Tygryski lubią najbardziej lenistwo!
Pamiętając Twój dawny awek - podsyłam ci w prezencie tego oto Pana Lenia:
Pamiętając Twój dawny awek - podsyłam ci w prezencie tego oto Pana Lenia: