Kącik urodzinowy!
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Re: Kącik urodzinowy!
@Kropka - Z okazji urodzin - najpiękniejszych chwil każdego dnia, każdego miesiąca i każdego roku! Szczęścia, zdrówka i wszystkiego czego sobie tylko zapragniesz!
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Bezimienni, legendarni –
- Percival159
- Naczelny
@Alibali Alu - wszystkiego najpiękniejszego! Spełnienia marzeń, zdrówka, wielu radości oraz wszystkiego, czego tylko sobie zapragniesz!
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
Bezimienni, legendarni –
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
@Alibali Alu, Agusiu @Agusiamal i wszystkim których mogłam pominąć - najlepsze życzenia. Sorry dopiero wróciłam z Zaświatów i jeszcze nie mogę się ogarnąć. (Wymagalo lekarza, rehabilitanta, psychiatry i wymiany dysku... więc trochę trwalo. )
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
@kreatora o kurde, to brzmi jakbyś miała dość sporo przejść, ale mam nadzieję, że już jest wszystko dobrze. Trzymaj się.
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
@Marvi z okazji urodzin życzę Ci siły i odwagi:) siły aby pokonywać przeszkody i odwagi, by spełniać swoje marzenia oraz tyle radości i entuzjazmu, jak ma dziecko, które otwiera prezenty. Niech ten rok będzie dla Ciebie pełen ekscytacji i uśmiechu! Wszystkiego najlepszego !!!
- Percival159
- Naczelny
@Marvi z okazji urodzin wszystkiego najlepszego! Zdrówka, radości, spełnienia marzeń, pięknych dni, wspaniałych lat oraz wszelkich środków, by ten czas uprzyjemnić!
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
Bezimienni, legendarni –
Serdecznie dziękuję za pamięć i za piękne życzenia <3
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Z okazji urodzin oraz w podzięce za wieloletnią cierpliwość i przyjaźń, mojemu serdecznemu "braciszkowi z wyboru" @SimDels życzę : aby każdy moment był jak ulubiona melodia, która gra w sercu i niesie ze sobą uśmiech, miłość i spokój. Niech każdy nowy dzień będzie wspaniałą nutą w symfonii Twojego życia.
Abyś umiał odszukać radość w małych rzeczach, bo to one tworzą wyjątkowe wspomnienia. Niech miłość, szczęście oraz zdrowie będą z Tobą na każdym kroku i niech każda chwila będzie cenna, każdy dzień był wyjątkowy, a życie pełne nieskończonych możliwości. Jesteś jak diament — niepowtarzalny i cenny.
Do życzeń dołączam wirtualną kartkę urodzinową oraz buziaczki .
https://www.jacquielawson.com/card/the- ... ke/3473576
Abyś umiał odszukać radość w małych rzeczach, bo to one tworzą wyjątkowe wspomnienia. Niech miłość, szczęście oraz zdrowie będą z Tobą na każdym kroku i niech każda chwila będzie cenna, każdy dzień był wyjątkowy, a życie pełne nieskończonych możliwości. Jesteś jak diament — niepowtarzalny i cenny.
Do życzeń dołączam wirtualną kartkę urodzinową oraz buziaczki .
https://www.jacquielawson.com/card/the- ... ke/3473576
Miśku, wszystkiego najlepszego nie tylko w dniu Twojego święta - niechaj wszystko układa się po Twojej myśli zawsze i wszędzie. Stóweczka! <3 <3 <3
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Miszka - a niech mnie! Przegapiłam??? Ściskam cię wzdłuż i w poprzek. Równolegle i prostopadle! I na krzyż! I naokoło!
Jednym słowem moc buziaków dla najsympatyczniejszego i najzacniejszego Miśka na świecie!
Jednym słowem moc buziaków dla najsympatyczniejszego i najzacniejszego Miśka na świecie!