Dzięki! Świetnie ci ten sklep wyszedł, i szczerze ci powiem, że brakuje mi w czwórce opcji robienia zakupów - jak to było w jedynce czy dwójce! Trójka ma to trochę inaczej rozwiązane, ale też "idziemy do sklepu" szczególnie w Wymarzonych Podróżach. W Sunset Valley sklep spożywczy jest króliczą norą - wyskakuje tylko lista tego, co możemy wybrać.
Ale wiem, że u ciebie towar na półkach to cece, i podziwiam cierpliwość zbieracza! Podobają mi się szczególnie torebki i butki - jak Perci czy Delsowi. Kosmetyków też wyczarowałaś mnóstwo i jakże różnorodnych.
Jednak trudno mi przestawić się na.. brak tła otoczenia. Taka pustka jak w jesienny, mglisty poranek nad morzem

Taka jednak uroda i specyfika dwójeczki.
Oglądając sklep z zabawkami przypomniałam sobie mój własny sklep z dzieciństwa - mieścił się naprzeciw mojej wrocławskiej kamienicy (do czasu wyburzenia jej z powodów uszkodzeń spowodowanych bombardowaniem - taki los spotkał wiele kamienic z calego kwartału) i spędzałam tam długie godziny z nosem przy szybie! WIęc w twoim sklepie też stałabym z tym nosem przy szybie

Takiej ilości zabawek nie spodziewałam się ujrzeć w jakiejkolwiek odsłonie SImów. Czy korzystasz z OMSP? Co za głupie pytanie - pewnie, że tak. Która szafka czy półka miałaby tyle slotów! WIęc znów westchnienie podziwu - jak ci się chciało!
W trójce częśto korzystałąm z zabawkowych dekoracji (mnóśtwo pięknych zabawek) ze strony Vitasims - zerknęłam, czy Vita ma dwójkowy asortyment - no pewnie, że ma.
Na wszelki wypadek ci wklejam adres (ale to pewnie tak, jak bym wysyłała wodę święconą księdzu:P )
https://archive.liquidsims.com/mirror/V ... sims2.html
Ja sama jestem "na skraju - czyli przededniu" urządzenia sklepu z odzieżą - dokładnie salonu mody ślubnej (funkcjonalnego) ale - w czwórce. Przyznam, że nie ogarnęłam tego tematu w czwórce, w dwójce kiedyś coś tam robiłam, ale w dziale spożywczym.
Dzięki raz jeszcze za "poświęcenie się" i wysłanie mi zdjęć dodatkowo

Niestety - mam dość słabą kartę graficzną i być może to jest powód, że widzę tylko listę tytułów