To dla odmiany coś bardziej nowoczesnego,stary projekt.
Posiada domowe spa i strefe wypoczynkową w ogrodzie.
Użyjcie kody bb.moveobjects przed postawieniem parceli.
Galeria
rozmiar 30x20
cena 160 039
ZSB -05
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Piękne radośnie barwne wnętrza. Bardzo fajnie prezentują sie łazienki ,przytulna kuchnia i zreszta całosć. Bryła wspaniale urozmaicona przez zieleń.
Ciekawie połączone elementy, wspaniała praca
Ciekawie połączone elementy, wspaniała praca
Ładny modernik! Ale ogólnie to ogłaszam Cię królem zacnych klatek schodowych (nie, to nie ironia, tylko szacuneczek i podziw), bo ładnie to umiesz wkomponować we wnętrze! A samo wnętrze bardzo przyjemne, w szczególnosci kolorystyka kuchni mi przypasowała, bo jest niezwykle stonowana, ale i wyraźna. Poza tym fajnie skomponowane kolory, bo wyraziste meble świetnie wyróżniają się na tle monochromatycznych ścian - przez to nie odczuwa się przesytu barw i dodatkowo mebelki się bardzo ładnie odznaczają
Do tego, co wspomniał już Delsu, świetnie "uzielenione" zewnętrze. I widać misternie ułożoną dróżkę wzdłuż domu. Natomiast w altance z przyjemnością rozłozyłabym się z książką i kawą.
Bardzo elegancko!
Do tego, co wspomniał już Delsu, świetnie "uzielenione" zewnętrze. I widać misternie ułożoną dróżkę wzdłuż domu. Natomiast w altance z przyjemnością rozłozyłabym się z książką i kawą.
Bardzo elegancko!
Ach dziękuje za ten zaszczyt,przyjmuję go z miłą chęcią,Dzięki za uwagi i spostrzeżenia.
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Już na wejściu mój zachwyt wzbudziła fontanna :
oraz pięknie zagospodarowany teren wokół domu. Jestem miłośniczką ogrodów (być może dlatego, że w realnym życiu nie posiadam takowego - jedynie kwiaty w doniczkach).
Podoba mi się również kolorystyka wnętrz.
oraz pięknie zagospodarowany teren wokół domu. Jestem miłośniczką ogrodów (być może dlatego, że w realnym życiu nie posiadam takowego - jedynie kwiaty w doniczkach).
Podoba mi się również kolorystyka wnętrz.