Sul sul. Chciałbym podzielić się moimi Simami z rozgrywki The Sims 4. Na chwilę obecną gram w 4 światach: w Wierzbowej Zatoczce, w Oazie-Zdrój, w Newcrest i od jakiegoś czasu w San Myshuno. W zasadzie moja rozgrywka opiera się głównie na rozwoju wielopokoleniowej simowej rodziny, którą gram od 22.05.2019r., od ok. godz. 17:00. Oprócz tego, trochę lubię od czasu do czasu odnawiać wnętrza domów, podwórka, ogrody, ogólnie tym, co mogę robić w grze. Ostatnio lubię bawić się na festiwalach, targować i kupować pamiątki. 5. zdjęcie przedstawia moją pierwszą parę Simów, od których zacząłem grę. Wtedy bez przerwy robiłem dzidziusie i jeszcze nie wiedziałem o limicie 8 simów w domu.

To było ogólnie moje pierwsze granie w Simsy (nie licząc kilku tygodni gry na telefonie w Simsy na java, parę lat temu). Dorobiłem się nimi 14 dzieci, które rozgałęziły wzdłuż i wszerz simową rodzinę. Na razie tyle na wstępie. Sorry za nudy. Na następny raz pomyślę, jak to dalej w miarę ciekawiej napisać. Od początku grania robię od czasu do czasu zrzuty ekranu i coś jeszcze. Postaram się bardziej rozwinąć temat w przyszłym tygodniu, gdzieś pod koniec. Dagg dagg i pozdrawiam!
Zrzuty (w kolejności):
1. Uważam, że Simka powinna była jeść prędzej warzywa i owoce, a nie grilla.

2. "Drzewo" w przedpokoju domu (zaznaczony na mapie kolorem czerwonym). 3. Newcrest; na żółto, to miejsce, gdzie zacząłem grę, a na czerwono, to tam, gdzie obecnie gram, ok. 90% czasu. 4. Pierwszy zrzut z gry - mój pierwszy „dom”. 5. Moja pierwsza para Simów w TS4.