Backup pliku Graphics Rules poszukiwany!
Backup pliku Graphics Rules poszukiwany!
Cześć.
Kiedy zainstalowałam sobie jakiś czas temu The Sims 2 Ultimate Collection i chciałam naprawić reguły graficzne, skorzystałam z pomocy programu Graphics Rule Maker. Nie miałam pojecia, że on edytuje plik Graphics Rules. Kopię zapasową zrobiłam dopiero po tym zabiegu Teraz chciałabym jednak wprowadzić własne ustawienia, ale niestety zmiany naniesione przez program w pliku nie dotyczą tylko liczb i nie jestem w stanie ręcznie ich usunąć.
Czy posiada może ktoś backup tego pliku? Taki czysty, świeżo poinstalacyjny.
Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc!
Kiedy zainstalowałam sobie jakiś czas temu The Sims 2 Ultimate Collection i chciałam naprawić reguły graficzne, skorzystałam z pomocy programu Graphics Rule Maker. Nie miałam pojecia, że on edytuje plik Graphics Rules. Kopię zapasową zrobiłam dopiero po tym zabiegu Teraz chciałabym jednak wprowadzić własne ustawienia, ale niestety zmiany naniesione przez program w pliku nie dotyczą tylko liczb i nie jestem w stanie ręcznie ich usunąć.
Czy posiada może ktoś backup tego pliku? Taki czysty, świeżo poinstalacyjny.
Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc!
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Jedyną osobą jaka może ci pomóc to inny gracz TS2. Tu na forum pokazywała się do niedawna @Frisska, która z powodzeniem gra jeszcze w dwójkę. Jeśli się pojawi na forum, to powinna ci pomóc. Niestety - nie wiem kiedy to nastąpi - może zwróć się z takim zapytaniem na forum Answers HQ . Widziałam tam sporo graczy jeszcze grających w dwójkę.
https://answers.ea.com/t5/Inne-gry-z-se ... s-games-pl
https://answers.ea.com/t5/Inne-gry-z-se ... s-games-pl
Dziękuję Napisałam PW do @Frisska, może się odezwie. Dziękuję też za wskazówkę, napiszę na tamtym forum. Być może się uda. Wydaje mi się, że to dość egzotyczny problem, gdyż wszędzie w sieci znajduje tylko 'naprawiony' plik - po edycji.
@atina95 witaj, mam ten plik w czystej postaci z wersji CD? może być?, jak coś podaj mi swojego meila tu na pm, to ci go wyślę
@Sławek Hej. Tylko ja mam wersję Ultimate Collection nie płytową. Nie wiem czy to czasem nie będzie inny GR
@atina95 To bez znaczenia zdaje się jaka wersja, jak coś to ci prześle i sprawdzisz sobie go wyciągnąłem go z płyty, oryginalny bez edycji.
@Sławek Ekstra! Mega dziękuję
@atina95
Nie ma za co dziękować, drobiazg
Powodzenia z grą.
Nie ma za co dziękować, drobiazg
Powodzenia z grą.
@Sławek Wzajemnie!