mam problem, a mianowicie po stworzeniu rodziny (z czym nie mam żadnego problemu) i przejściu do otoczenia budując dom i meblując go gra nie chce się zapisać. A właściwie to nie może przestać się zapisywać. Czasem postawie jeden mebel i się zapisze, a zaraz po tym ustawię 3 kolejne i już ma problem z zapisaniem się. Muszę wyłączać je awaryjnie przez ctrl+alt+dlt. Mam 3 mody: MCCC, Real Life Tragedies i Extreme Violence. Poza tym mam pobranych sporo mebli, ubrań czy fryzur. Ale wszystkie dodatkowe rzeczy mam tak naprawdę od bardzo dawna (m.in.2019) i wcześniej nie miałam takiego problemu ani razu.
Próbowałam już chyba wszystkiego: wysyłałam lastException na forum Discordowe, usunęłam inne modyfikacje, ubrania, meble itd., utworzyłam nowe foldery Saves i Tray, naprawiałam grę w aplikacji EA, a to co wciąż mam w grze zaktualizowałam do najnowszych wersji.
Czy ktoś z Was też miał taki problem i udało mu się go rozwiązać? Błagam o pomoc, właśnie rozpoczęłam przerwę między sesją a semestrem letnim i chciałabym spędzić ją na grze w simsy. Dlatego błagam

Pozdrawiam cieplutko
Julia