Problem z wickedwhimsmod
-
- Roznosiciel kawy
- Origin ID: vLordsOfThanos
Problem z wickedwhimsmod
Witam mam problem z modem od wickedwhimsmod , oglądałem filmy na Youtube w ten sam jak jest pokazany w internecie zrobilem krok po kroku, daje pliki do folderu mods ale problem jest ten sam , gra nie wczytuje moda , lub nie widzi . w ustawieniach mam zaznaczone opcję włączenie zawartość moda .
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Należy mod pobrać i rozpakować. W środku paczki będzie kolejny folder, a w nim dwa pliki. Ten właśnie folder Cały a nie te pliki z niego) należy skopiować do folderu mods. Folder ma już swoją nazwę (wicked whims) ale dla celów późniejszych aktualizacji, dodaje mu się numer, który widnieje na pobranym spakowanym folderze - np nr 182c.
Żeby wicked działał prawidłowo należy jeszcze pobrać jkieś animacje. Ich lista jest dostępna na stronie pobierania. Animacje umieszcza się w innym folderze zatytułowanym np wickedwhims-animacje. Pobrany mod ma wbudowane jakieś dwie trzy przykładowe animacje, nic więcej.
Wicked ma dwa spolszczenia dokonane niezależnie przez AuroraSky i Nenusia. Są dostępne na CurseForge i na blogach autorek.
Żeby wicked działał prawidłowo należy jeszcze pobrać jkieś animacje. Ich lista jest dostępna na stronie pobierania. Animacje umieszcza się w innym folderze zatytułowanym np wickedwhims-animacje. Pobrany mod ma wbudowane jakieś dwie trzy przykładowe animacje, nic więcej.
Wicked ma dwa spolszczenia dokonane niezależnie przez AuroraSky i Nenusia. Są dostępne na CurseForge i na blogach autorek.
Origin ID: Aschantka
Witam mam problem z Wickedwhims nie wiem mogę uprawiać sexu grupowego a w wcześniej mogłam tylko wyskakuje mi błąd messenger 11 lub 17 nie wiem co mam robić wcześniej nie było problemów.
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Sprawdź przede wszystkim czy masz aktualną wersję. Być może problem wynika również z konfliktu z innymi modmi. Wicked oferuje za każdym razem po załadowaniu gry swoje poradniki (przewodniki) - więc poczytaj troszkę. Nie umiem ci pomóc z tym konkretnym problemem, bo jakoś nie wypróbowywałam do tej pory takiej opcji. Ale zawsze możesz zaczepić turbodrivera na discordzie. Albo zapytaj jeszcze co to za błąd na reddicie lub chat GPT.
Ja zapytałąm - i odpowiedział mi tak:
Błąd „messenger11” lub „messenger17” w WickedWhims w The Sims 4 to najczęściej efekt jednego z poniższych problemów:
Możliwe przyczyny błędu:
1.
Niekompatybilne lub przestarzałe animacje grupowe
WickedWhims korzysta z animacji tworzonych przez osoby trzecie (np. KUP, AEP, Mike24, etc.).
Jeśli któraś z tych animacji została źle zaktualizowana (lub nie była aktualizowana od dawna), może powodować błędy „messenger”.
2.
Konflikt modów (np. inne mody erotyczne lub socjalne)
Niektóre inne mody np. Basemental Drugs, WW Strip Clubs, Devious Desires (z Wicked Perversions), mogą powodować konflikty z systemem interakcji grupowych.
3.
Złe zainstalowanie WickedWhims lub brakuje jego komponentów
Możliwe, że WickedWhims nie został poprawnie zainstalowany lub jakiś plik .ts4script nie działa.
Zorientu się więc, czy któryś z wymienionych powodów może dotyczyć twojej rozgrywki.
.
Ja zapytałąm - i odpowiedział mi tak:
Błąd „messenger11” lub „messenger17” w WickedWhims w The Sims 4 to najczęściej efekt jednego z poniższych problemów:

1.

WickedWhims korzysta z animacji tworzonych przez osoby trzecie (np. KUP, AEP, Mike24, etc.).
Jeśli któraś z tych animacji została źle zaktualizowana (lub nie była aktualizowana od dawna), może powodować błędy „messenger”.
2.

Niektóre inne mody np. Basemental Drugs, WW Strip Clubs, Devious Desires (z Wicked Perversions), mogą powodować konflikty z systemem interakcji grupowych.
3.

Możliwe, że WickedWhims nie został poprawnie zainstalowany lub jakiś plik .ts4script nie działa.
Zorientu się więc, czy któryś z wymienionych powodów może dotyczyć twojej rozgrywki.
.
Origin ID: Aschantka