Nalepki Jewelry do pobrania

Ubrania, meble, makijaż... Linki, opisy i ciekawostki.
Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Nalepki Jewelry do pobrania

Post autor: Kamelia » sobota 24 sty 2026, 17:40

Nalepki koła ze złotym rantem, myślałam ze będzie szybka robota a tu cały czas był problem. Udał się ogarnąć co nieco ale jakoś dumna nie jestem.
Plik do pobrania pod tekstem
Załączniki
Jewelry.zip
(2.83 MiB) Pobrany 11 razy
Slajd1.JPG
Slajd2.JPG
Slajd3.JPG
Slajd4.JPG
Slajd5.JPG
Slajd6.JPG
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: Dels

Post autor: SimDels » sobota 24 sty 2026, 17:56

Świetne, bardzo podobają mi sie te secesyjne obrazy ale i pozostałem mogę fajnie akcentować wnętrza i zmieniać ich charakter a w złotych ramach będą tez pasować do siedzib nowych królewskich rodów :) :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
Więcej moich chałupek tu na forum oraz na SDW i BSR.
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
Percival159
Naczelny
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » niedziela 25 sty 2026, 11:42

Piękne, najbardziej podobają mi się te na trzecim zdjęciu, ale pozostałe też są super. Są różnorodne i dlatego można nimi ozdobić różnego rodzaju wnętrza. Świetna praca! :a_bravo:
W tobie okruch jakiś
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » poniedziałek 26 sty 2026, 17:23

Kami, przez różne zawirowania prywatne nie miałam czasu na wizyty na forum. ale nadrabiam zaległości :)

Śliczne są zarówno tapetki, które widziałam jakiś czas temu, jak i te medaliony secesyjne, które rzeczywiście wyglądają jak małe klenociki.
Dzięki, że dodałaś jeszcze te z wzorem toile - wraz z innymi obiektami w tym stylu i tapetami będą u mnie gościć w niejednym dworku królewskiego dodatku. Obym tylko zebrała dość sił, by coś zbudować.
Wracając do tych medalioników - nie wiem, czy nie za dużo żądam - ale rada bym widzieć więcej w stylu Alfonsa Muchy, Klimta i w ogóle secesja, a także coś z prerafaelitów, a miodzio to by było coś z tapet Williama Morrisa Mogłabyś pociągnąć temat robiąc całe serie. Ale i tak cieszę się tym, co pokazałaś. I zazdraszczam umiejętności!
A co do nalepek sklepowych z napisami odpowiednimi - zauważyłam, że coś podobnego doszło w jednej z najnowszych kolekcji nazwanej "Przytulne bistro". Dokładnie to, o co mi chodziło! Jest kilka wzorów szyldów - takich długich i płaskich zawieszek jak drzewiej bywało nad wszelkimi sklepami czy składami... Jeśli jest mesh (ta "deseczka") - to można temat poszerzyć, Kami? Co ty na to :a_grin3: (osiołkowi w żłoby dano )... Sorry, że taką prywatę uprawiam :a_ciiii:
Origin ID: Aschantka

Awatar użytkownika
SimsoweAnime
Redaktor
Origin ID: SimsoweAnime

Post autor: SimsoweAnime » piątek 30 sty 2026, 20:08

Pięknie będą pasowały do wnętrz, możesz być dumna :hearts/green-heart:

ODPOWIEDZ

Wróć do „The Sims 4 Obiekty CC”