Nalepki koła ze złotym rantem, myślałam ze będzie szybka robota a tu cały czas był problem. Udał się ogarnąć co nieco ale jakoś dumna nie jestem.
Plik do pobrania pod tekstem
Nalepki Jewelry do pobrania
Nalepki Jewelry do pobrania
- Załączniki
-
- Jewelry.zip
- (2.83 MiB) Pobrany 11 razy
-
-
-
-
-
-
władczyni krainy bez uczuć...
- SimDels
- Komiksomaniak

- Origin ID: Dels
Świetne, bardzo podobają mi sie te secesyjne obrazy ale i pozostałem mogę fajnie akcentować wnętrza i zmieniać ich charakter a w złotych ramach będą tez pasować do siedzib nowych królewskich rodów

- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Piękne, najbardziej podobają mi się te na trzecim zdjęciu, ale pozostałe też są super. Są różnorodne i dlatego można nimi ozdobić różnego rodzaju wnętrza. Świetna praca! 
W tobie okruch jakiś
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...
- Alibali
- Pisarz

- Origin ID: Aschantka
Kami, przez różne zawirowania prywatne nie miałam czasu na wizyty na forum. ale nadrabiam zaległości 
Śliczne są zarówno tapetki, które widziałam jakiś czas temu, jak i te medaliony secesyjne, które rzeczywiście wyglądają jak małe klenociki.
Dzięki, że dodałaś jeszcze te z wzorem toile - wraz z innymi obiektami w tym stylu i tapetami będą u mnie gościć w niejednym dworku królewskiego dodatku. Obym tylko zebrała dość sił, by coś zbudować.
Wracając do tych medalioników - nie wiem, czy nie za dużo żądam - ale rada bym widzieć więcej w stylu Alfonsa Muchy, Klimta i w ogóle secesja, a także coś z prerafaelitów, a miodzio to by było coś z tapet Williama Morrisa Mogłabyś pociągnąć temat robiąc całe serie. Ale i tak cieszę się tym, co pokazałaś. I zazdraszczam umiejętności!
A co do nalepek sklepowych z napisami odpowiednimi - zauważyłam, że coś podobnego doszło w jednej z najnowszych kolekcji nazwanej "Przytulne bistro". Dokładnie to, o co mi chodziło! Jest kilka wzorów szyldów - takich długich i płaskich zawieszek jak drzewiej bywało nad wszelkimi sklepami czy składami... Jeśli jest mesh (ta "deseczka") - to można temat poszerzyć, Kami? Co ty na to
(osiołkowi w żłoby dano )... Sorry, że taką prywatę uprawiam 
Śliczne są zarówno tapetki, które widziałam jakiś czas temu, jak i te medaliony secesyjne, które rzeczywiście wyglądają jak małe klenociki.
Dzięki, że dodałaś jeszcze te z wzorem toile - wraz z innymi obiektami w tym stylu i tapetami będą u mnie gościć w niejednym dworku królewskiego dodatku. Obym tylko zebrała dość sił, by coś zbudować.
Wracając do tych medalioników - nie wiem, czy nie za dużo żądam - ale rada bym widzieć więcej w stylu Alfonsa Muchy, Klimta i w ogóle secesja, a także coś z prerafaelitów, a miodzio to by było coś z tapet Williama Morrisa Mogłabyś pociągnąć temat robiąc całe serie. Ale i tak cieszę się tym, co pokazałaś. I zazdraszczam umiejętności!
A co do nalepek sklepowych z napisami odpowiednimi - zauważyłam, że coś podobnego doszło w jednej z najnowszych kolekcji nazwanej "Przytulne bistro". Dokładnie to, o co mi chodziło! Jest kilka wzorów szyldów - takich długich i płaskich zawieszek jak drzewiej bywało nad wszelkimi sklepami czy składami... Jeśli jest mesh (ta "deseczka") - to można temat poszerzyć, Kami? Co ty na to
Origin ID: Aschantka
- SimsoweAnime
- Redaktor
- Origin ID: SimsoweAnime
Pięknie będą pasowały do wnętrz, możesz być dumna