@Ktosik świetny budynek. Zachwyca na zewnątrz, jak również i wnętrza są doskonale skomponowane stylistycznie. Idealnie wpisuje się w krajobraz i zabudowę Nowego Windenburga. @bobas52 , @Ktosik , @SimDels , @kreatora , @Percival159 , @Nicol.K, @Alibali - ślicznie dziękuję za tak ciepłe przyjęcie mojego projektu budowlanego i cudowne komentarze zarówno tu na forum, jak również w Galerii. Jestem nimi zachwycona , a jednocześnie zmotywowana do tworzenia dalszych konstrukcji. Nie zdziwcie się więc Moi Drodzy jak uraczę świat kolejnym "dziełem"
Gabi @Ktosik dom już oddany do użytku. Jeszcze nikogo nie zakwaterowałam w nim, bo zabrakło czasu na granie... co nie znaczy, że nie obejrzałam wnętrz. Są wspaniale zaaranżowane. Na pierwszy rzut oka odniosłam nieodparte wrażanie, że nowi lokatorzy praktycznie nie będą musieli wychodzić z domu, który w pełni zaspokoi ich wszystkie potrzeby.
Znakomicie pasuje również do pozostałych budynków w tej okolicy .
Powiem wam dziewczyny i chłopaki (nie bez dumy, bo wszak mam i ja swój skromny wkład). że nie widziałam jeszcze w grze tak pięknego miasteczka jak nasz Nowy Windenburg A nazwa New Windenburg kojarzy mi się z niemieckim miasteczkiem Neubrandenburg
Delsu @SimDels, sorki, że dopiero teraz o tym piszę, ale bardzo proszę o wydłużenie terminu na ukończenie tego wyzwania, najlepiej do końca grudnia Miałam trochę zawirowań i nie zdążyłam i raczej nie zdążę, w najbliższym czasie ukończyć mojej pracy
Kochani, przepraszam wszystkich, że moje zamczysko "umarło" na tak długi czas i dalej pozostaje niedokończone. Praktycznie od dnia kiedy wrzuciłam fotki, nie tknęłam simsów, a nawet kompa aż teraz. To i owo się złożyło na taki stan rzeczy, długo by gadać. Grunt że w końcu mogę wrócić. Nie wiem czy ktoś może przejął tę działeczkę, bo widzę, że i tu temat jakby się trochę zamroził. W każdym razie dokończę ten zamek najszybciej jak zdołam i pokażę
Przepiękny park, już go pobrałam. Dużo drzew, zieleni, dwa jeziorka, dwie plaże i mnóstwo atrakcji dla dużych i małych. Takie... zielone płuca Windenburga. Miejsce gdzie można się udać ze znajomymi lub z rodziną, by pooddychać świeżym powietrzem i odpocząć. Jest gdzie zjeść, można się napić kawy, soku/drinka, a przy większej ilości czasu do dyspozycji - przenocować w namiotach. Bardzo urokliwy teren ze ścieżkami spacerowymi. Świetna praca!
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Miejsce jest niezwykle urokliwe. Zarówno dorośli jak i maluch znajdą tu super miejscówkę do zabawy. Zwiedziłam wstępnie ten park rodziną Gabi, bo tylko ona ma dzieciaczki w różnym wieku.
Relacja z mojego wypadu do parku
Trochę trwało zanim spłynęła na Ciebie wena, ale jak już spłynęła, to nawet przed czasem skończyłaś (Misiaczek podał listopad, bez zaznaczenia roku - a więc ).
Uwielbiam takie miejsca i najpewniej domowe ludziki też będą miały niezły zaciesz z wypoczynku w tym miejscu. Plac zabaw, biwak ,knajpka na swieżym powietrzu ale co najważniejsze to park przypominający naturalny las. Przywodzi mi trochę na myśl największy łodzki park który jest właśnie takim trochę "parko-lasem" pozostałością dawnej puszczy. Podoba mi się także pomysł z plażą tym bardziej że i w "realu" widzimy w ostatnich latach coraz więcej takich przestrzeni często także zdała od wody czyli relaks na piasku Także po historyjce od Bobi widać, że to miejsce będzie prawdziwym zielonym serduchem miasta
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało
Dobrej zabawy!