Korona władzy , arystokracja itd
- Alibali
- Pisarz

- Origin ID: Aschantka
Re: Korona władzy , arystokracja itd
Coś pięknego, Delsiku. Prswdziwy krzyżacki zamek! I powstał równie błyskawicznie jak pierwszy! Szerszą recenzję dałam w twoim kąciku 
Origin ID: Aschantka
- SimDels
- Komiksomaniak

- Origin ID: Dels
Ogromnie Wam dziękuje, linki skasowałem bo miałem obawy, że parcela będzie robić innym w grze akie umery jak u kami ten pierwszy zamek ale na szcęscie drugi zamek nie robi takich problemów acz zawieszał się z zapisywaniem więc obawiałem sie że będzie powtórka z rozrywki, Po licznych próbach tym razem pozornym winowajca był paczek z wywoływaniem duchów choć napewno problem lezy gdzie indziej. Parcela wygląda na bezpieczną więc probelem jest "lokalny" u mnie na kompie.
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... 60E5712235 - Galeria
https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... 60E5712235 - Galeria
- Alibali
- Pisarz

- Origin ID: Aschantka
Pobrałam Miszka @SimDels , ale dopiero jutro przetestuję, bom zajęta bardzo. Może tym razem mi się nie rozsypie moja Nemezis
Jestem w 1/3 roboty. A może jeszcze mniej.
Tak to wygląda na dziś:
Niestety - brakuje mi kluczowych la tego budynku elementów - pasującej kopułki na szczycie wieży. Bramy w odpowiednich kolorach. Tapet elegancko imitujących pałacową boazerię, ale w jasnych kolorach. Może to wszystko dostaniemy wraz z tym królewskim dodatkiem. A przede wszystkim karety
Wszystko co potrzeba mam, ale cc. A ten tutaj jest - póki co bez grama cc ... Postanowiłam zrobić wersję taką i taką - bo bym pękła, gdybym nie zaprezentowała tej cecowej wersji
Niech tam mi zęby wypadną do reszty

Tak to wygląda na dziś:
Niestety - brakuje mi kluczowych la tego budynku elementów - pasującej kopułki na szczycie wieży. Bramy w odpowiednich kolorach. Tapet elegancko imitujących pałacową boazerię, ale w jasnych kolorach. Może to wszystko dostaniemy wraz z tym królewskim dodatkiem. A przede wszystkim karety
Wszystko co potrzeba mam, ale cc. A ten tutaj jest - póki co bez grama cc ... Postanowiłam zrobić wersję taką i taką - bo bym pękła, gdybym nie zaprezentowała tej cecowej wersji
Origin ID: Aschantka