Rozpoczynamy 242 edycję konkursu i zabawy o nazwie "Fotka Tygodnia" Zasady są proste; Podziel się dowolną fotką z gry (krajobraz, ciekawa mina, sytuacja zabawna, smutna ciekawa... cokolwiek wydało ci się ciekawe) .Foty wrzucamy do niedzieli do północy (lub ewentualnie do czasu ogłoszenia głosowania). Czas start, niech będzie pięknie ...strasznie a może poetycko ,irracjonalnie lub zabawnie? !
(*Niedźwiedziowy komitet powitalny odprawiony z kwitkiem-nie będą mi się tu podejrzane typy kręcić koło domu )
Głosowanie: Fotka Tygodnia-edycja 242
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Głosowanie: Fotka Tygodnia-edycja 242
- Załączniki
-
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Tym razem głosuję na Bobinkowego supermena (w slusznym wieku)... Ale nie ukrywam, że ujęła mnie za serce fotka Miszki - biedny Misio idzie z jedzonkiem i chlipie... Z powodu jakiego? Jedzonko niedobre, a może wybranka serca nie przyjęła teg aktu poświęcenia?
No, ale fotka Bobinki jest świetna - jeszcze w takiej "pozie Posejdona" nie widziałam żadnego żeglarza Zwykłego SIma zresztą też...
No, ale fotka Bobinki jest świetna - jeszcze w takiej "pozie Posejdona" nie widziałam żadnego żeglarza Zwykłego SIma zresztą też...