Zasady pozostają niezmienne; wrzuć ciekawa fotkę z gry (dowolna odsłona The Sims) z zabawną, ciekawą a może smutną scenką z życia simów lub krajobrazem czy dziełem, które stworzyłeś/stworzyłaś. Zmienia się tylko nazwa i czas; głosowanie i wyniki w wyzwaniu na najciekawszą z przesłanych fotek w tym i kolejnych rozdaniach ogłaszamy niekoniecznie po tygodniu tylko w czasie zależnym od ilości przesłanych przez Was prac więc czas dla simowych fotografów może być niekiedy znacznie dłuższy. Teraz jednak zacznijmy nasza oświeżoną zabawę-wyzwanie od tradycyjnego zawołania w tym temacie; Niech będzie pięknie
Wyniki: Strzel fotę! -edycja 259
- SimDels
- Komiksomaniak

- Origin ID: Dels
Wyniki: Strzel fotę! -edycja 259
Rozpoczynamy 259 edycję konkursu i zabawy znanej wcześniej pod nazwą "Fotka Tygodnia" a obecnie "Strzel fotę!" 
Zasady pozostają niezmienne; wrzuć ciekawa fotkę z gry (dowolna odsłona The Sims) z zabawną, ciekawą a może smutną scenką z życia simów lub krajobrazem czy dziełem, które stworzyłeś/stworzyłaś. Zmienia się tylko nazwa i czas; głosowanie i wyniki w wyzwaniu na najciekawszą z przesłanych fotek w tym i kolejnych rozdaniach ogłaszamy niekoniecznie po tygodniu tylko w czasie zależnym od ilości przesłanych przez Was prac więc czas dla simowych fotografów może być niekiedy znacznie dłuższy. Teraz jednak zacznijmy nasza oświeżoną zabawę-wyzwanie od tradycyjnego zawołania w tym temacie; Niech będzie pięknie
...strasznie
a może poetycko
,irracjonalnie
lub zabawnie?
!
- Załączniki
-
- olivkasims
- Redaktor
- Origin ID: olivkasims
Blogoslawiony między niewiastami
- Alibali
- Pisarz

- Origin ID: Aschantka
A to gadzina!
Hilary ledwie urodziła kolejne dziecko - ręce pełne roboty przy maluchu, a ten tu straszyć zaczyna! Sama się wkurzyłam na taki komunikat!
(niestety - jakość fotki obniżona przez ekranik sterowania, który nie wiadomo kiedy mi się włączył, i z którego wyjść nie mogę! Restart gry niczego nie daje! Może ktoś wie, jak wybrnąć?
Hilary ledwie urodziła kolejne dziecko - ręce pełne roboty przy maluchu, a ten tu straszyć zaczyna! Sama się wkurzyłam na taki komunikat!
(niestety - jakość fotki obniżona przez ekranik sterowania, który nie wiadomo kiedy mi się włączył, i z którego wyjść nie mogę! Restart gry niczego nie daje! Może ktoś wie, jak wybrnąć?
Origin ID: Aschantka
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Hefajstosie, to ty? (zabawa z modami)
W tobie okruch jakiś
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...
- olivkasims
- Redaktor
- Origin ID: olivkasims
Dosiadam się do pociągu @bobas52 
- Alibali
- Pisarz

- Origin ID: Aschantka
@Percival159 przyjrzałam się bliżej twojej fotce i zastanowiłam się - jaka jest niecodzienna. Bo to nie fotomontaż, tylko faktycznie - Sim w zbroi, potężny jak sam Hefajstos - wykuwa miecz! Skąd ty to wytrzasnęłaś??? Czy to jeszcze czwórka? W każdym razie - fotka niecodzienna!
Origin ID: Aschantka
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Niech się stanie światłość! Czyli... latarnia na latarni latarnią pogania
@SimDels
W tobie okruch jakiś
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...
w ziemi prochu garstka
na kamieniu portret
malowany żart...
- SimDels
- Komiksomaniak

- Origin ID: Dels
A gdybym był... młotkowym? W pociągu z młotkiem szalał...
Kochani, tym razem mamy remis! Gratulacje dla Bobi i Perci a także dla wszystkich uczestników zabawy za fantastyczne foty
Kochani, tym razem mamy remis! Gratulacje dla Bobi i Perci a także dla wszystkich uczestników zabawy za fantastyczne foty
- Załączniki
-
-