Głosowanie: Fotka Tygodnia-edycja 250
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Głosowanie: Fotka Tygodnia-edycja 250
Dziś "okrągła" 250 edycja konkursu i zabawy o nazwie "Fotka Tygodnia" Zasady pozostają niezmienne; Podziel się dowolną fotką z gry (krajobraz, ciekawa mina, sytuacja zabawna, smutna ciekawa... cokolwiek wydało ci się ciekawe) .Foty wrzucamy do czasu ogłoszenia głosowania (określenie "tydzień" jest tu umowne). Czas start, niech będzie pięknie ...strasznie a może poetycko ,irracjonalnie lub zabawnie? !
*"I to ma być nowoczesna obrona zamku? JUz teraz wiem dlaczego te armaty były w promocji..."
*"I to ma być nowoczesna obrona zamku? JUz teraz wiem dlaczego te armaty były w promocji..."
- Załączniki
-
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Kiedy kosisz tytoń, by wyrobić tygodniową normę dusz...
Kariera żniwiarza - Mroczny Kosiarz co tydzień sprawdza w raportach, czy jego pracownicy wyrobili normę dusz. Za wyrobienie normy można dostać nagrodę. Jeśli chodzi o niewyrobienie normy, to nie mam pojęcia czy są jakieś konsekwencje.
Skoszona dojrzała roślina tytoniu daje darmowo jedną duszę i wraca do formy młodziutkiej rośliny. Gdy ponownie dojrzeje, można ją skosić i dostać kolejną duszę. W ten sposób można być honorowym łaskawcą i darować życie umierającym Simom, gdy błagają o to członkowie rodziny... Z innymi roślinami nie próbowałam, gdyż potrzebne były mi ich plony, ale być może też się da, choć nie wiem czy z wszystkimi.
Kariera żniwiarza - Mroczny Kosiarz co tydzień sprawdza w raportach, czy jego pracownicy wyrobili normę dusz. Za wyrobienie normy można dostać nagrodę. Jeśli chodzi o niewyrobienie normy, to nie mam pojęcia czy są jakieś konsekwencje.
Skoszona dojrzała roślina tytoniu daje darmowo jedną duszę i wraca do formy młodziutkiej rośliny. Gdy ponownie dojrzeje, można ją skosić i dostać kolejną duszę. W ten sposób można być honorowym łaskawcą i darować życie umierającym Simom, gdy błagają o to członkowie rodziny... Z innymi roślinami nie próbowałam, gdyż potrzebne były mi ich plony, ale być może też się da, choć nie wiem czy z wszystkimi.
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Bezimienni, legendarni –
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Pewnie z marychą też jest ten deal. Marycha dochodzi w basemental drugs, jeśli by ktoś był zainteresowany Nie wiedziałam tylko (cóż, brak praktyki), że marychę po zebraniu trzeba wysuszyć! A potem włożyć do specjalnego słoika (w trybie zakupów jest tam, gdzie słoik na kulki szklane z Tomarangu) - czy też włożyć do słoika w celu wysuszenia - tego nie wypraktykowałam jeszcze
Ale dobrze wiedzieć, że Kosiarz może obejść nieco surowe restrykcje zawodu
Ale żeby nie było off-topu - wklejam własne zdjęcie.
Oto jest! Mam w grze i nawet nie wedziałam. Najprawdziwsza stacja i pociąg, który się przy niej zatrzymuje! Kto z was jeszcze ją ( i gdzie) zauważył w grze?
Ale dobrze wiedzieć, że Kosiarz może obejść nieco surowe restrykcje zawodu
Ale żeby nie było off-topu - wklejam własne zdjęcie.
Oto jest! Mam w grze i nawet nie wedziałam. Najprawdziwsza stacja i pociąg, który się przy niej zatrzymuje! Kto z was jeszcze ją ( i gdzie) zauważył w grze?
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
@SimDels Ta armata może tylko zauroczyć, nawet wiedźmy nie trzeba, by czar rzucić! Znaczy się... urok.
Alu, marychę też można kosić, daje dusze i... odrasta dużo szybciej niż tytoń! Wiem, bo sprawdziłam. Wreszcie się to zielsko do czegoś przydaje, bo mój Sim - jako, że zszedł na dobrą drogę - nie handluje już towarem zakazanym. Ale użyć go jako dostawcę dusz dla żniwiarza zawsze można. Bo, kto bogatemu zabroni?
Alu, marychę też można kosić, daje dusze i... odrasta dużo szybciej niż tytoń! Wiem, bo sprawdziłam. Wreszcie się to zielsko do czegoś przydaje, bo mój Sim - jako, że zszedł na dobrą drogę - nie handluje już towarem zakazanym. Ale użyć go jako dostawcę dusz dla żniwiarza zawsze można. Bo, kto bogatemu zabroni?
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
Bezimienni, legendarni –