Wyniki: Komiksowe Zabawy Edycja 93
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Wyniki: Komiksowe Zabawy Edycja 93
KOMIKSOWE ZABAWY Edycja 93
Tym razem ja zamiast Mistrza, ale go skopiowalam. Ale nie udalo mi się umieścic tego w opowiednim mijscu
Rozpoczynamy 92 edycję Komiksowych Zabaw! Zasady: udostępnij jedno-obrazkowy komiks (jedna fota i dowolna ilość dymków tekstowych). Tu dowiecie się jak szybko i łatwo taki komiks stworzyć. Tematyka jest zupełnie dowolna. Wszystko zależy jedynie od kreatywności więc... do dzieła! Mini komiksy wrzucamy tu do czasu obwieszczenia głosowania czyli przez tydzień lub dłużej (w zależności od ilości prac) Dajcie czadu!
-
Tym razem ja zamiast Mistrza, ale go skopiowalam. Ale nie udalo mi się umieścic tego w opowiednim mijscu
Rozpoczynamy 92 edycję Komiksowych Zabaw! Zasady: udostępnij jedno-obrazkowy komiks (jedna fota i dowolna ilość dymków tekstowych). Tu dowiecie się jak szybko i łatwo taki komiks stworzyć. Tematyka jest zupełnie dowolna. Wszystko zależy jedynie od kreatywności więc... do dzieła! Mini komiksy wrzucamy tu do czasu obwieszczenia głosowania czyli przez tydzień lub dłużej (w zależności od ilości prac) Dajcie czadu!
-
Ostatnio zmieniony środa 10 sie 2022, 08:17 przez kreatora, łącznie zmieniany 1 raz.
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
@kreatora Pierwszy raz widzę czwórkowych strażaków! Upieczona szkoła... myślę, że to moja podstawówka!
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
@bobas52 - smutna rzeczywistość, niestety