Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowych przyjaciół i stokrotnie dziękuję za odwiedziny i komentarze. Cieszę się, że te głupotki niezmiennie wywołują uśmiech na Waszych twarzach.
Bo uśmiech jest najpiękniejszym makijażem kobiety, jak powiedziała kiedyś Marilyn Monroe ... a panom zjednuje przychylność płci pięknej
Dlatego dzisiaj kilka zdjęć o "pogodnej" tematyce.
1. Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś :
2. Wprawa czyni mistrza :
3. Zawsze ktoś musi być przywódcą :
4. Nawet strach na wróble ma swoje uczucia :
5. Restrukturyzacja, czyli kowal zawinił, a Cygana powiesili :
6. Miłego weekendu życzę:
Groch z kapustą czyli archiwalne zdjęcia komiksowe.
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Bobi, jesteś niezawodna! Podobają mi się ABSOLUTNIE WSZYSTKIE fotki, ale parsknęłam przy komentarzu do poczty! Jesteś jak zwykle na bieżąco we wszystkim, a głównie pracach komisji wiadomej Mam nadzieję, że pocztowym gołębiem się nie będą zasłaniać jako symbolem pokoju i bekną - nie przymierzając - jak lama - za ten przekręt.
Mrówki zostały chyba spacyfikowane, zanim zdążyły się "rozejść", i Simka szczęśliwie powiększyła zbiory?
...Panienka nawet nie wie, że ktoś czuwa na jej spokojnym snem. To był jeden z pierwszych "komunałów' wysłuchanych od niowo poznanego młodego oficera WOP - I wysłuchuję go od 47 lat Wysłuchałam go ostatnio - nawet kilka razy na naszej "ekskursji"... Tam za górą jest granica. Na granicy jest strażnica (...)Tam dziewczyna ma śpi, z mej rodzinnej wsi .(...)Gdy ty śpisz, kraju strzeże ktoś tu, by cię nikt nie zbudził ze snu...
Mrówki zostały chyba spacyfikowane, zanim zdążyły się "rozejść", i Simka szczęśliwie powiększyła zbiory?
...Panienka nawet nie wie, że ktoś czuwa na jej spokojnym snem. To był jeden z pierwszych "komunałów' wysłuchanych od niowo poznanego młodego oficera WOP - I wysłuchuję go od 47 lat Wysłuchałam go ostatnio - nawet kilka razy na naszej "ekskursji"... Tam za górą jest granica. Na granicy jest strażnica (...)Tam dziewczyna ma śpi, z mej rodzinnej wsi .(...)Gdy ty śpisz, kraju strzeże ktoś tu, by cię nikt nie zbudził ze snu...
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Serdecznie dziękuję niezmordowanej czytelniczce i komentatorce @Alibali za cenne uwagi i czas poświęcony na odwiedziny .
Złej tanecznicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy jak głosi przysłowie. Więc moje ludziki nie mają pociągu do baletu, owszem od czasu do czasu wyginają śmiało ciało w różnych klubach nocnych, ale na tym kończą się ich umiejętności.
Za to skupiają się na romansowaniu, narodzinach następnego pokolenia oraz sprawdzeniu się w roli rodziców. Tak się składa, że na chwilę obecną mam dwie rodziny 3 osobowe w grze... oraz 2 rodziny w realu
Oto jedna z nich. Mama jest moją simeczką z włosami CC, natomiast tatuś (bez CC) autorstwa EA ID nengster65:
Drugą rodzinkę pokażę w następnym odcinku. Pozdrawiam serdecznie
Złej tanecznicy przeszkadza nawet rąbek u spódnicy jak głosi przysłowie. Więc moje ludziki nie mają pociągu do baletu, owszem od czasu do czasu wyginają śmiało ciało w różnych klubach nocnych, ale na tym kończą się ich umiejętności.
Za to skupiają się na romansowaniu, narodzinach następnego pokolenia oraz sprawdzeniu się w roli rodziców. Tak się składa, że na chwilę obecną mam dwie rodziny 3 osobowe w grze... oraz 2 rodziny w realu
Oto jedna z nich. Mama jest moją simeczką z włosami CC, natomiast tatuś (bez CC) autorstwa EA ID nengster65:
Drugą rodzinkę pokażę w następnym odcinku. Pozdrawiam serdecznie
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Oj tam oj tam - baletu to może twoje ludki nie ćwiczą, ale że ćwiczą co innego, to widać po efektach
A efekt jest przeuroczy, i faktycznie - przylepka! Nie dochowałam się już dawno dzieciaczków w grze, a moje w realu jakieś takie... nieprzytulne się zrobiły, więc pewnie będę sobie rekompensować niedostatki i niedosyty przymilności i przytulania!
Może i mnie ktoś przytuuulii! Mała taka jestem. W sam raz!
Twoja Simeczka jest piękną kobietką, a tatuś mlucha bardzo męski! Fajna z nich para. Ciekawa jednak jestem, czego to on chciał od swojej partnerki, wytykając jej noszenie dziecka w nosidełku... Czyżby sam chciał się tam znaleźć?
A efekt jest przeuroczy, i faktycznie - przylepka! Nie dochowałam się już dawno dzieciaczków w grze, a moje w realu jakieś takie... nieprzytulne się zrobiły, więc pewnie będę sobie rekompensować niedostatki i niedosyty przymilności i przytulania!
Może i mnie ktoś przytuuulii! Mała taka jestem. W sam raz!
Twoja Simeczka jest piękną kobietką, a tatuś mlucha bardzo męski! Fajna z nich para. Ciekawa jednak jestem, czego to on chciał od swojej partnerki, wytykając jej noszenie dziecka w nosidełku... Czyżby sam chciał się tam znaleźć?
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Mistrz tak zaskoczył przechodnia (tudzież mówiąc obecna polszyzną-przechodnię ),że ta staneła jak wryta
Robaczki może i sie tylko rozproszą ale za to z "kurami miejskimi" (gołębiami) lepiej nie zadzierać Widać, że omówienie planu odwetowego na masowe zwolnienia z pracy nastapiło błyskawicznie
Miło tez popatrzeć na perypetie Twojej rodzinki wraz z "Przylepką" ,rezolutną bardzo i sprytną bo już w tym wieku wie jak podejść mamusię kiedy coś nabroi
Fantastyczne foty ,wspaniale się ogląda i szczerzy kiełki w usmiechu przy nich
Robaczki może i sie tylko rozproszą ale za to z "kurami miejskimi" (gołębiami) lepiej nie zadzierać Widać, że omówienie planu odwetowego na masowe zwolnienia z pracy nastapiło błyskawicznie
Miło tez popatrzeć na perypetie Twojej rodzinki wraz z "Przylepką" ,rezolutną bardzo i sprytną bo już w tym wieku wie jak podejść mamusię kiedy coś nabroi
Fantastyczne foty ,wspaniale się ogląda i szczerzy kiełki w usmiechu przy nich