Groch z kapustą czyli archiwalne zdjęcia komiksowe.

Zrobiłeś fajne fotki? Wrzuć je tutaj a ktoś na pewno stworzy fajną historyjkę.
Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: SimDels
Kontakt:

Re: Groch z kapustą czyli archiwalne zdjęcia komiksowe.

Post autor: SimDels » czwartek 12 gru 2024, 21:44

Łomatko :D Chyba nikt tak nietuzinkowo nie gra ,usmiałem sie niesamowicie na widok szceścia delsowatego z nową narzeczoną (?) acz troche mnie ona ze swoimi rozmyslaniami przeraża nie powiem :D Coprawda fajnie byłoby nie miec kości (ja sobie czasem żartuję, że...nie mam (bo nie lubie tematu- taki rodzaj głupoty) ale tak na zywca spalić wrzucic do rzeki czy jakoś tak no nie wiem czy ten związek jest aby bezpieczny acz wygibasy sa przednie - tak jakby oboje kości nie mieli :D Nawet sówki inwigilatorki przyleciały na zwiad zaciekawione historią, którą byc może zyje już cała okolica...
Ps: tak sobie teraz mysle, że gdyby jaga rozmyslała zbyt głośno (o tych kościach rzecz jasna) to finalnie mogłaby nawet zarobić od kościdły (w twarz) :D
tymczasem mroczny kolega robi swoje ale mam cicha nadzieję, że kózka jeszcze ma trochę czasu na przygotowanie sie do pobiegania z nim po łąkach za tęczą :) Dałaś czadu jak zawsze i od razu japka sie smieje, dzięki za to :) :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo: :79-face-cowboy-hat:
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » piątek 13 gru 2024, 01:29

Ta uczta Perci @Percival159 nazywa się (chyba) księżycowa Zasłona czy jakoś tak i odbywa się nocą w tej najładniejszej części Ravenwood. Wszystkie Simy łącznie z duchami prezentują się hmmm... w całej okazałości, jeśli używa się modyfikacji znoszącej cenzurę (zapikselowanie). A jeśli jeszcze ma się wickeda, to już w ogóle bezeceństwa na całego.
Mroczny - jeśli akurat tam się pojawi - również wystąpi bez przyodziewku. Simy nic wielkiego nie wyprawiają same z siebie - głównie bawią się ogniem (chyba, że czegoś nie zauważyłam). Aaa- i pływają nago w jeziorku. Ale mój SIm nie był tam zbyt długo, więc nie wiem, jaki obrót spraw został przyjęty. Mam wrażenie, że z każdym nowym dodatkiem przesuwana jest granica achowań erotycznych - w tym dodatku śmierciowym nawet zaskakująco daleko!

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » poniedziałek 16 gru 2024, 10:00

Kochani na dobry początek tygodnia przedświątecznego wysyłam wirtualne przytulasy i podziękowania za motywujące komentarze :D .
Idąc za rozważaniami Miśka ociupinę poeksperymentowałam, a oto efekty tego eksperymentu :o :lol: :oops:

nie rozumiem.jpg
zrozumiesz.jpg
ja gorę.jpg
Playboy.jpg
prezencja.jpg

Coraz bliżej święta i człowiek zaczyna gonić własny ogon; dlatego spokojnie bez szaleństwa, spróbujmy ten okres po prostu przeżyć bez stresu nie zapominając o odpoczynku :14-face-throwing-a-kiss: :14-face-throwing-a-kiss: .

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » poniedziałek 16 gru 2024, 23:31

No proszę - zachcialo się babci czarnoksięstwa, to ma teraz za towarzystwo zamiast czarnego kota - różowego (o zgrozo) królisia! I nadal konkurencji się nie pozbyła! Króliś jak to króliś - słodki i przytulaśny, w odróżnieniu od Jagi, która nawet nos ma spiczaty, i cała kłuje (nie tylko w oczy). Ale zdjęcie szlochającej Jjagi jest rozbrajające!
No i co teraz ma zrobić Kosiarz? Na Hefnera to on nie wygląda. Nie, że taki brzydki, ale że nie jest aż tak bezczelny! Hefner zarobił krocie na zdjęciach Marilyn, zapłaciwszy jej grosze, gdyż numer Playboya z jej fotkami wyprzedał się błyskawicznie! A gdy już dokonał swego nędznego żywota, to kazal się pochować obok niej w kolumbarium.

Awatar użytkownika
Percival159
Naczelny
Origin ID: Percival159

Post autor: Percival159 » wtorek 17 gru 2024, 16:27

Babcia Jaga nie odpuszcza! :D :D :D A pomysły ma coraz bardziej oryginalne. Zamienić Kościldę w różowego króliczka, to jest coś! Ale czemu się Kosiarz tak obruszył i zgorszył, to ja zupełnie nie wiem... :D ;) Choć rozumiem, że z Hefnerem nie chce mieć nic wspólnego. Ale cała reszta, czyli Babcia Jaga i różowy króliś są całkiem spoko. ;) W sumie, jak się nie chce być Hefnerem, zawsze można zostać sułtanem! :D

Żarty, żartami... ;) ale historyjka przednia, choć króciutka. Fotka, na której Jaga zakrywa twarz dłonią w geście zażenowania czy rozpaczy, a Kosiarz się bulwersuje - wymiata. Świetne ujęcie! :a_bravo:
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia".
(J. Kaczmarski)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zróbmy sobie komiks”