Przyznaję się bez bicia , że Wasze komentarze czytam po kilka razy z rzędu. Nie żebym była niekumata albo za pierwszym razem czytała bez zrozumienia

- to nie to. Po prostu ciekawa jestem Wasze spojrzenia "na świat".
Alutku, uwielbiam grać ludzikami... czy one ożywają w moje grze - być może

. Czasy w jakich przyszło nam żyć nie nastrajają do optymizmu, dlatego z góry proszę o wybaczenie mi i równoczesne rozgrzeszenie moich nastrojów.
Program w którym obrabiam zdjęcia PhotoScape posiada funkcję tworzenia gifów i sama sobie się dziwię, że dopiero po tylu latach sięgnęłam po nią. Mogłam dużo wcześniej zacząć robić coś w tym temacie.
Persi, masz rację interwencja znajomego policjanta zaskoczyła mnie do tego stopnia, że zapomniałam iż to jest tylko gra. Wszystkiego prędzej bym się spodziewała ale nie tego

.
Od dawna nie posiadam auta, ale pamiętam te syzyfowe prace związane ze zeskrobywaniem szronu z szyb, czy sprzątaniem domu i codziennym gotowanie

.A przecież to panowie podobno są najlepszymi kucharzami.
Misiaczku, już kiedyś tu na tym forum napisałam, że najlepiej odnajduję się w roli obserwatora rzeczywistości. Życie niesie ze sobą różne sytuacje, pisze najlepsze scenariusze... wystarczy patrzyć. Jest skarbnicą pomysłów - oto cała moja tajemnica
Kami, jeśli chodzi o bokserki męskie, które tak Ci się spodobały, to nabyłam je łącznie z Kitem "Simtymność". Lubię od czasu do czasu kupić coś moim ludzikom i sobie co naprawdę mi się podoba.