Groch z kapustą czyli archiwalne zdjęcia komiksowe.

Zrobiłeś fajne fotki? Wrzuć je tutaj a ktoś na pewno stworzy fajną historyjkę.
Awatar użytkownika
SimDels
Komiksomaniak
Komiksomaniak
Origin ID: SimDels
Kontakt:

Re: Groch z kapustą czyli archiwalne zdjęcia komiksowe.

Post autor: SimDels » poniedziałek 10 mar 2025, 21:51

Rety, skąd Ty bierzesz pomsyły Bobi :D Żółwiki mocno urokliwe ale juz poaskudztwio w zębach i zima, która tu jest kobietą :D no zrobiłas mi dzien a właściwie to chyba tydzień i dzięki za to :D :02S-grinning-face-smiling-eyes: :79-face-cowboy-hat: :a_bravo: :a_bravo: :a_bravo:
Więcej moich chałupek i inszych rzeczy znajdziesz tu na forum oraz na SDW i BSR. Masz pytania ? Pisz śmiało :)
Dobrej zabawy!

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Post autor: Kamelia » środa 12 mar 2025, 18:26

Mi się podobają gatki pana z gifa, takie z koronką ? serio mamy cos takiego w grze ? Aż sprawdzę . No i teks o zimie , cudny. Bobi genialna jesteś
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » czwartek 13 mar 2025, 11:53

Przyznaję się bez bicia , że Wasze komentarze czytam po kilka razy z rzędu. Nie żebym była niekumata albo za pierwszym razem czytała bez zrozumienia :D - to nie to. Po prostu ciekawa jestem Wasze spojrzenia "na świat".

Alutku, uwielbiam grać ludzikami... czy one ożywają w moje grze - być może :? . Czasy w jakich przyszło nam żyć nie nastrajają do optymizmu, dlatego z góry proszę o wybaczenie mi i równoczesne rozgrzeszenie moich nastrojów.
Program w którym obrabiam zdjęcia PhotoScape posiada funkcję tworzenia gifów i sama sobie się dziwię, że dopiero po tylu latach sięgnęłam po nią. Mogłam dużo wcześniej zacząć robić coś w tym temacie.

Persi, masz rację interwencja znajomego policjanta zaskoczyła mnie do tego stopnia, że zapomniałam iż to jest tylko gra. Wszystkiego prędzej bym się spodziewała ale nie tego :o .
Od dawna nie posiadam auta, ale pamiętam te syzyfowe prace związane ze zeskrobywaniem szronu z szyb, czy sprzątaniem domu i codziennym gotowanie :roll: .A przecież to panowie podobno są najlepszymi kucharzami.

Misiaczku, już kiedyś tu na tym forum napisałam, że najlepiej odnajduję się w roli obserwatora rzeczywistości. Życie niesie ze sobą różne sytuacje, pisze najlepsze scenariusze... wystarczy patrzyć. Jest skarbnicą pomysłów - oto cała moja tajemnica :D

Kami, jeśli chodzi o bokserki męskie, które tak Ci się spodobały, to nabyłam je łącznie z Kitem "Simtymność". Lubię od czasu do czasu kupić coś moim ludzikom i sobie co naprawdę mi się podoba.

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » niedziela 23 mar 2025, 14:03

Nowy dodatek przyniósł nowe umiejętności a tym samym nowe zajęcia. Niektóre z nich jak tatuowanie, w realnym życiu jest mi obce. Tatuaże bowiem do tej pory kojarzyły mi się głównie negatywnie (więźniowie).
Liczne dowody wskazują na to, że tatuowanie skóry było praktykowane w różnych kulturach w prawie wszystkich zakątkach świata. Początki tatuażu są ściśle związane z mistycyzmem, prymitywnymi wierzeniami i obrządkami rytualnymi. Współcześnie coraz częściej zaczyna dominować czysto dekoracyjna forma tatuażu bez żadnego konkretnego znaczenia czy tym bardziej tajemnej symboliki. Tatuaż może podkreślać indywidualizm, przynależność do wspólnoty, seksualność, dominację, przyjaźń, miłość, nienawiść i złość.

Ponieważ ta gra pozwala spróbować tego czego sami nigdy byśmy nie zrobili, zrozumiałym jest fakt, że w pierwszej kolejności otworzyłam małą firmę tatuażu :D

świetlana przyszłość.jpg
będzie Pan zadolowny.jpg
tygrys.jpg
tygrys1.jpg
magowie.jpg
kategoria salonu.jpg

Gwoli informacji mam dwa salony tatuażu, których właściciele rywalizują o klientów :lol:

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » niedziela 23 mar 2025, 14:55

No to z ciebie Bobi prawdziwa bizneswoman się zrobiła - przynajmniej w grze :) I jak wrażenia z działalności? Czekam na jakąś garść wrażeń!
Ja póki co lepię garnki wraz z moją Simką i jej partnerem, który jak się okazało - ma dwie lewe ręce! Nie święci garnki lepią ponoć, ale przynajmniej mają jakieś chęci! Tak więc biznesu długo nie otworzę, bo sama - znaczy Simka w pojedynkę jednak musi naklecić tych garnków, świeczników, podstawek pod kadzidełka, i pod torty, donic i wazonów, aby móc z czymś wystartować! A to zabiera sporo czasu.
Pana chyba pogonimy w czorty, bo tylko stoi i duma, jak by się tu wykręcić od wszystkiego. Na dodatek pasek romansu mu się zaświecił, gdy pojawiła się babcia Geta - ta, co to wszędzie się wciska a jest NPCem z Myshuno.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zróbmy sobie komiks”