Krótkie historyjki obrazkowe
Re: Krótkie historyjki obrazkowe
"dyskusje rodzinne"
- bobas52
- Mistrz Humoru
- Origin ID: bobas52
Zostały mi zdjęcia z Mikołajkowa, z których przy odrobinie dobrych chęci można zrobić mikro komiks. Tym razem nie pozostawiam swojej propozycji, bo Wasze przeróbki biją moje komiksy na głowę ... :
Czas rozwieść prezenty albo dostarczyć Coca-Colę
Czas rozwieść prezenty albo dostarczyć Coca-Colę
- bobas52
- Mistrz Humoru
Pozwólcie, że w ramach jesiennych porządków wrzucę kilka zdjęć z wsiowego dodatku, które chętnie obejrzałabym w komiksowej wersji. Liczę na wyrozumiałość i kreatywność naszych forumowych mistrzów tworzenia simowych historyjek.
Przyznaję się, że humorystyczne wymyślanie teksów do zdjęć, to jedna z najmilszych moich zabaw. Bo jak powszechnie wiadomo śmiech to zdrowie. Jest to najprzyjemniejsze lekarstwo na świecie, a do tego darmowe. A więc do dzieła
zdj.1 -
zdj.2,3-
zdj.4,5 -
zdj.6 -
zdj.7 -
Pozdrawiam i życzę Wszystkim pogodnej niedzieli
Przyznaję się, że humorystyczne wymyślanie teksów do zdjęć, to jedna z najmilszych moich zabaw. Bo jak powszechnie wiadomo śmiech to zdrowie. Jest to najprzyjemniejsze lekarstwo na świecie, a do tego darmowe. A więc do dzieła
zdj.1 -
zdj.2,3-
zdj.4,5 -
zdj.6 -
zdj.7 -
Pozdrawiam i życzę Wszystkim pogodnej niedzieli
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
kapitalne Kura czy raczej kogut nie okazał się aż tak wielkim wielbicielem jak to założyła piesa No a ta pierwsza scenka z tekstem kury rozłożyła mnie na skrzydeła Ostatni obrazek to jak alegoria mądrości gremiów (nie)poważną władzę nam sprawujących ale to już
- Załączniki
-
@bobas52 , @SimDels - świetne komiksowe teksty
A to moja propozycja do jednej z fotek Bożenki
A to moja propozycja do jednej z fotek Bożenki
- bobas52
- Mistrz Humoru
Moim kochanym zdolniachom: @SimDels i @Ktosik z całego serca dziękuję za wspaniałe i zabawne komiksy, które wywołują uśmiech nawet w pochmurny dzień .
Ciąg dalszy farmerskiego życia :
zdj.1 -
zdj.2 -
zdj.3 -
Serdecznie pozdrawiam i wirtualnie przytulam wszystkich graczy.
Ciąg dalszy farmerskiego życia :
zdj.1 -
zdj.2 -
zdj.3 -
Serdecznie pozdrawiam i wirtualnie przytulam wszystkich graczy.
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
OMG tyle swietnych komiksów przepuściłam!
Sorry i dzieki za poprawienie mi humoru z samego rana
Obiecuje tu zagladac nieustannie od teraz!
"Pavarotti stul dziób " rozsmieszylo mnie do łez! Nie do przebicia! @bobas52 To u mnie number one
Sorry i dzieki za poprawienie mi humoru z samego rana
Obiecuje tu zagladac nieustannie od teraz!
"Pavarotti stul dziób " rozsmieszylo mnie do łez! Nie do przebicia! @bobas52 To u mnie number one
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
- bobas52
- Mistrz Humoru
@Alibali - mamy wyścig szczurów (dobrze, że nie w grze) oraz najbardziej popularny wyścig do koryta, który jedynie w komiksowej wersji wzbudza uśmiech na twarzy
@SimDels - program nauki w szkole z czymś mi się skojarzył , ale o tym szaaa
Obie wersje świetne .
Zawsze do usług Elu . Ja za każdym razem świetnie się bawię czytając Twoje historyjki . Dzięki temu, że każdy twórca komiksów ma własny, niepowtarzalny styl, można spojrzeć na tą grę z różnej perspektywy i odnaleźć w niej zabawne momenty
@SimDels - program nauki w szkole z czymś mi się skojarzył , ale o tym szaaa
Obie wersje świetne .
Zawsze do usług Elu . Ja za każdym razem świetnie się bawię czytając Twoje historyjki . Dzięki temu, że każdy twórca komiksów ma własny, niepowtarzalny styl, można spojrzeć na tą grę z różnej perspektywy i odnaleźć w niej zabawne momenty
- bobas52
- Mistrz Humoru
Miłośnikom humoru dedykuję porcję kolejnych ciekawostek z gry, które wpadły mi do głowy po zrobieniu zdjęć z rozgrywki. Równocześnie zachęcam do wspólnej zabawy.
Jeśli uważasz, że jakieś zdjęcie nadaje się do komiksowej "przeróbki" proszę zostaw je w tym kąciku... a gwarantuję, że znajdzie się gracz, który potrafi dodać mu nowy "szlif" .
zdj.1-
zdj.2-
zdj.3
Jeśli uważasz, że jakieś zdjęcie nadaje się do komiksowej "przeróbki" proszę zostaw je w tym kąciku... a gwarantuję, że znajdzie się gracz, który potrafi dodać mu nowy "szlif" .
zdj.1-
zdj.2-
zdj.3