Nie wiem czy ktoś z Was pogrywa czasami w Sims Średniowiecze . Od pewnego czasu mam tą grę ale grałam tylko dwa razy, jakoś bardziej jestem wciągnięta w czwórkę. Tutaj chcę zaprezentować Wam fantastyczną i cudowną muzykę która urzekła mnie ogromnie. Mam nadzieję, że też komuś się spodoba
Muzyka w The Sims Średniowiecze
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
I love this music Może dlatego że ogólnie mój bzik to średniowiecze choć nie w sensie tej gry tylko bardziej realu. Bardzo sie postarali, trza przyznac że ogólnie w simsach do muzyki producenci sie naprawde przykładają (tudzież osoby zaprzęgnięte do współpracy w tej kwestii).
Uwielbiam muzykę w klimacie średniowiecza ♥ Także w filmach uwielbiam moment początku gdy w tle słychać muzykę bo można poczuć dzięki niej prawdziwy klimat.
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Ja kocham piesn barda "Polowowanie na wieloryba" . Czesto tylko dlatego grałam bardem choc powinnam grac kims innym, zeby Królestwo sie rozwijalo - zeby to usłyszeć
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
Ja grałam Królową, ale przerwałam grę, bo gra chciała zabić moją Królową. Drugą postacią po Królowej była babka kowal, i ona zdaje się dostała taką misję. Grałam też w te historie scenariuszowe do TS2. Cast Away było super. Spodziewałam się czegoś lepszego po scenariuszowej grze na silniku TS3, ale Średniowiecze mnie nie przekonało...