Wyniki: Fotka Tygodnia-edycja 218
- SimDels
- Komiksomaniak
- Origin ID: SimDels
- Kontakt:
Wyniki: Fotka Tygodnia-edycja 218
Rozpoczynamy 218 edycję konkursu i zabawy o nazwie "Fotka Tygodnia" Zasady pozostają niezmienne; Podziel się dowolną fotką z gry (krajobraz, ciekawa mina, sytuacja zabawna, smutna ciekawa... cokolwiek wydało ci się ciekawe) .Foty wrzucamy do czwartku lub ewentualnie do czasu ogłoszenia głosowania. Czas start, niech będzie pięknie ...strasznie a może poetycko ,irracjonalnie lub zabawnie? !
*Hola hola, nie leć mi tak wysoko bo ozdobisz mi sufit...
*Hola hola, nie leć mi tak wysoko bo ozdobisz mi sufit...
- Załączniki
-
- Percival159
- Naczelny
- Origin ID: Percival159
Sorry, ale nie mogę się oprzeć... Spojrzałam na fotkę Bobi @bobas52 i zaczęłam rozkminiać, który jest ten brunet: chłopiec czy pies, bo obaj pasują. Dopiero po dłuższej chwili, jak w horrorze... dostrzegłam twarz pana w meloniku za oknem; bruneta rzecz jasna! Świetne!
A żeby nie spamować własnymi opiniami, dodaję fotkę z jakiejś starszej rozgrywki. Aktualnych nie mam, bo chwilowo nie odpalam gry.
"Starsi panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj. Już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj".
I tak na wszelki wypadek dodam, że w połowie października 1958 roku, gdy startował "Kabaret Starszych Panów", Jeremi Przybora miał 43 lata a Jerzy Wasowski 45. Jak widać, wcale nie byli tacy starzy... A swoją nazwą, jak wspomniał kiedyś Przybora, nawiązywali do do przedwojennego sposobu bycia i obyczajowości tamtych czasów.
A żeby nie spamować własnymi opiniami, dodaję fotkę z jakiejś starszej rozgrywki. Aktualnych nie mam, bo chwilowo nie odpalam gry.
"Starsi panowie, starsi panowie, starsi panowie dwaj. Już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj".
I tak na wszelki wypadek dodam, że w połowie października 1958 roku, gdy startował "Kabaret Starszych Panów", Jeremi Przybora miał 43 lata a Jerzy Wasowski 45. Jak widać, wcale nie byli tacy starzy... A swoją nazwą, jak wspomniał kiedyś Przybora, nawiązywali do do przedwojennego sposobu bycia i obyczajowości tamtych czasów.
"Ukarani czy bezkarni –
Ciemność im na nerwach gra.
Bezimienni, legendarni –
Omawiają przyjście dnia". (J. Kaczmarski)
Bezimienni, legendarni –
- Percival159
- Naczelny
@bobas52 , jak już rozkminiłam, kto... jest brunetem...
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
Bezimienni, legendarni –
- Percival159
- Naczelny
Gratki, Bobi!
"Ukarani czy bezkarni –
Bezimienni, legendarni –
Bezimienni, legendarni –