Lavenda 3

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Lavenda 3

Post autor: Kamelia » sobota 21 cze 2025, 13:27

Hej moi mili. Od czwartku mam znów trochę czasu więc usiadłam i zbudowałam Lavendę 3. Budowało mi sią ją niezwykle przyjemnie, jak zawsze kiedy długo nic nie robię. I zwariowałam ale nie ma ani jednej skośnej ściany ;)
Pierwszy raz skorzystałam z Tray Importer więc mam nadzieje że podbiera się ok .
Lavenda 3 to klimat, nie meble są tu ważne, zależało mi by dom miał dziedzińce ukryte przed oczami. No i ta jedna strona z belkami na suficie dodaje pieprzu. Oczywiście parcele wgrywamy z kodem moveobjects
Załączniki
Kameliaxxx_Blueprint_Lavenda 3_0x043914d8f95301c3.zip
(16.81 MiB) Pobrany 200 razy
Slajd1.PNG
Slajd2.PNG
Slajd3.PNG
Slajd4.PNG
Slajd5.PNG
Slajd6.PNG
Slajd7.PNG
Slajd8.PNG
Slajd9.PNG
Slajd10.PNG
Slajd11.PNG
Slajd12.PNG
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » sobota 21 cze 2025, 15:46

Jest wszystko jak trZeba, co być powinno w prowansalskim klimacie - dużo błękitów w wielu odcieniach, i rozbielonego drewna, dużo kamyczków i tytułowej lawendy :) Przestrzenie nie rozległe, a jednak pojemne. Pełno schowków i zakamarków. Smaczków, które odkrywa się nie od razu... Podoba mi sięrozkład domku, ten wewnętrzny dziedziniec, w którym mozna poszukać chłodu i ukojenia... A wszystko rozświetlone słońcem południa, ale nie tym od palm i hibiskusów, tylko takim swojskim słoneczkiem od rumianków i chabrów!

Piękna praca @Kamelia Małgosiu!
Origin ID: Aschantka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kameliowe Budowle”