Ranczo Dark Clouds

Awatar użytkownika
Kamelia
Budowniczy
Budowniczy

Ranczo Dark Clouds

Post autor: Kamelia » niedziela 29 cze 2025, 19:52

Czy ranczo musi być klasyczne ? Porwałam się na wersję modern, mam nadzieję że wyszło sympatycznie. Miał być klimat przedniej werandy jak w klasycznym ranczo , tylko trochę w innym wydaniu. Ja tam bym sie wprowadziła i piła tam poranna kawę. Parcela jest wykorzystana na tyle na ile gra mi pozwoliła .
Zbudowałam je z 2 miesiące temu, ale u mnie jak zawsze trochę czeka na powstanie prezentacji. Potrzebuje tylko podstawki, 3 dodatków, 1 mojego CC, oraz najnowszego pakietu z łazienkami.
P.S. To drugi dom po Lavenda 3 viewtopic.php?f=110&t=6108 który załączam na forum. Cały czas nie do końca czuję te CC które zapisuje się wraz z nim. Ogólnie użyłam tu tylko tych nalepek viewtopic.php?f=40&t=5790 z tego tematu, download/file.php?id=20944nalepki.
Załączniki
Kameliaxxx_Blueprint_Dark Clouds_0x078d14e398ff2447.zip
(733.75 KiB) Pobrany 240 razy
Slajd1.PNG
Slajd2.PNG
Slajd3.PNG
Slajd4.PNG
Slajd5.PNG
Slajd6.PNG
Slajd7.PNG
Slajd8.PNG
Obraz1.png
wład­czy­ni krainy bez uczuć...

Awatar użytkownika
bobas52
Mistrz Humoru
Mistrz Humoru
Origin ID: bobas52

Post autor: bobas52 » poniedziałek 30 cze 2025, 06:17

Przez lata byliśmy przyzwyczajani do klasycznego wyglądu domów, może czas najwyższy to zmienić (bo nie wszystko co nowe jest złe). Twoje ranczo jest tego najlepszym przykładem. Ma swój niepowtarzalny styl i elegancję.
Współczesny "ranczer" to ktoś, kto nie koniecznie musi zajmować się hodowlą bydła, równie dobrze może mieć przydomową stajnię, w której będzie trzymał konie kolekcjonerskie albo do celów wystawienniczych.

Umiejętność połączenie ciemnego drewna i kamienia to wyższy stopień wtajemniczenia architektonicznego :a_bravo:

Awatar użytkownika
Alibali
Pisarz
Pisarz
Origin ID: Aschantka

Post autor: Alibali » poniedziałek 30 cze 2025, 10:30

Kami, dlaczego od razu Czarne Chmury? Mnie się kojarzy raczej z Cozy Komorebi :P Bo odebrałam gdzieś podskórnie delikatne nawiązania do japońskiego wystroju wnętrz. Ale kto zabroni Japończykowi posiadania rancza w Montanie???

Jest klimatycznie - wypoczynkowo i baaardzo elegancko. Bardzo porządniccy (i bogaci!) ci twoi ranczerzy.
Dom jest niezwykle schludny i elegancki. Dla mnie jednak picie porannej kawki to Prowansja albo Toskania... Mnóstwo kwiatków, dupereli wokół , lawendy i groszków...
Nie twierdzę, że nie wypiłąbym kawki na tarasie tej wspaniałej posesji... Ale pewnie siedziałąbym na brzeżku krzesełka, żeby czegoś nie rozlać, nie pobrudzić - jak to ja!

Brawo Kami - domek podoba się, bo widzę ile ma już pobrań od wczoraj!
Origin ID: Aschantka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kameliowe Budowle”