ROZRYWKOWE STUDIUM KICZU, czyli KLUB NOCNY BABEL
Link do Galerii: https://www.ea.com/pl-pl/games/the-sims ... axis=false
Pierwsze fotki, to głównie Babel nocą, które wstawiłam również w poście dotyczącym wyzwania:
Kolejne zdjęcia, to bardziej szczegółowy podgląd wnętrz oraz tego jak wieża prezentuje się w terenie za dnia. Na fotkach znajdują się dwie zwycięskie prace z poprzednich wyzwań, mogą wyglądać odrobinę inaczej niż w rzeczywistości ze względu na to, że brakuje mi niektórych dodatków, za co autorów serdecznie przepraszam.
A teraz przejdźmy do mojej "wieży". Zgodnie z zasadami budynek ma cztery wymagane kondygnacje.
Na poziomie pierwszym, na który wchodzi się schodami umieszczonymi z czterech stron świata, znajdują się: szatnie, czytelnia z niewielką biblioteczką oraz strefa gier, czyli stoliki szachowe, stoliki karciane itp. oraz trzy maty do gier. Na poziomie drugim jest bar, obok stoliki, fotele i kanapy, a po przeciwnej stronie strefa tańca, czyli podium didżeja i parkiety taneczne. Poziom trzeci to penthouse of gods, gdzie można odpocząć, urządzić mini przyjęcie, gdyż jest tam stoliczek, na którym po kliknięciu pojawią się przekąski. W apartamencie bogów znajduje się również malutka scena z mikrofonem i skrzypcami. Poziom czwarty jest nieużytkowy, posłużył do zamieszczenia skierowanego w cztery strony świata banera z nazwą klubu "Babel".

W piwnicach znajdują się łazienki, tarcza z rzutkami, kanapy dla introwertyków oraz schowek z dodatku "Zakochaj się", gdzie można robić bara-bara...

Na zakończenie muszę niestety zamieścić mały update, gdyż po zbudowaniu klubu okazało się, że gra uznała wykonane przeze mnie obrazy w formie fotografii za zmodyfikowane, mimo, że w poprzedniej tego typu pracy zamieszczałam podobne i nic takiego się nie działo. Cóż, obrazki zostały zastąpione pnączami i w wersji niezmodyfikowanej, zamieszczonej w Galerii, wygląda to tak: