Witam wszystkich znajomych i nieznajomych!
- olivkasims
- Redaktor
- Origin ID: olivkasims
Witam wszystkich znajomych i nieznajomych!
Jak w tytule witam wszystkich znajomych i nie znajomych simomaniaków !! Gram w Simy od pierwszej części . Najwięcej frajdy z gry miałam w Dwójce , za to czwórka to dla mnie najlepsza odsłona pod względem budowania i tworzenia sima . Widzę tu na forum kilka ciekawych wątków gdzie też dodam swoje trzy grosze . Pozdrawiam wszystkich z upalnej Bydgoszczy :) Widziałam ze zarejestrowałam się jako 77 uczestnik forum , heheeh może to szczęśliwy omen :D
Ostatnio zmieniony czwartek 25 lip 2019, 11:47 przez olivkasims, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aericia
- Administrator
- Origin ID: ukyojin
Cześć, Olivka!
Fajnie ze zdecydowałaś się dołączyć do nas. Forum jest malutkie ale staramy się trzymać razem. Teraz jest natomiast wakacyjna przerwa i ludzie się obijają.
Jak wrócę do domu odblokuję Ci dostęp do swobodnego pisania. Takie zabezpieczenie mamy przed botami, które czasem się u nas pojawiają (maja dziwne nicki, wrzucają reklamy i pochodzą z Holandii albo Ukrainy te boty).
Fajnie ze zdecydowałaś się dołączyć do nas. Forum jest malutkie ale staramy się trzymać razem. Teraz jest natomiast wakacyjna przerwa i ludzie się obijają.
Jak wrócę do domu odblokuję Ci dostęp do swobodnego pisania. Takie zabezpieczenie mamy przed botami, które czasem się u nas pojawiają (maja dziwne nicki, wrzucają reklamy i pochodzą z Holandii albo Ukrainy te boty).
Alinka!!! Ogromnie się cieszę, że do nas dołączyłaś. Teraz będziemy mieli ekipę budowlańców, nie do pobicia.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej zabawy na forum.
Pozdrawiam serdecznie i życzę dobrej zabawy na forum.
Uszanowanko!
Mam nadzieję, ze będziesz się dobrze bawić w naszym gronie oraz że podzielisz się z nami swoimi pracami
Akurat masz nieprzyjemność trafić na "martwy sezon" na forum, bo wszystko się wakacjuje Ale zazwyczaj jest bardziej tłoczno. Pewnie jak powrócą, to dołączą się do moich życzeń dobrej zabawy i udanego pobytu na simtopii
Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze witam chlebem i (sul-)sulą!
Mam nadzieję, ze będziesz się dobrze bawić w naszym gronie oraz że podzielisz się z nami swoimi pracami
Akurat masz nieprzyjemność trafić na "martwy sezon" na forum, bo wszystko się wakacjuje Ale zazwyczaj jest bardziej tłoczno. Pewnie jak powrócą, to dołączą się do moich życzeń dobrej zabawy i udanego pobytu na simtopii
Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze witam chlebem i (sul-)sulą!
- kreatora
- Satyryk
- Origin ID: kreatora
Alinko tak sie cieszę, ze przyszłaś do nas!!!!
Przyznam się, że bardzo za Tobą tęskniłam.
Troche urlopowo u nas teraz ale myślę ze jak zaczne lać i zrobi się zimniej, to towarzystwo zlezie z plaży , albo wylezie ze stawu.. jeziora.. morza lub w ostateczności z wanny i się tu pojawi
Przyznam się, że bardzo za Tobą tęskniłam.
Troche urlopowo u nas teraz ale myślę ze jak zaczne lać i zrobi się zimniej, to towarzystwo zlezie z plaży , albo wylezie ze stawu.. jeziora.. morza lub w ostateczności z wanny i się tu pojawi
ORIGIN ID Kreatora Hero of Answers on EA AHQ
Witam bardzo serdecznie Cieszę się, że kolejna wspaniała twórczyni, której jestem fanem, zagościła na Simtopii.
Życzę dobrej zabawy
Życzę dobrej zabawy
- olivkasims
- Redaktor
- Origin ID: olivkasims
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie
- Sarah_Blanca
- Roznosiciel kawy
Heej! Miło, że dołączyłaś
Hej Olivko - miło Cię znów czytać. I zazdroszczę 2 siekierek
władczyni krainy bez uczuć...
- Alibali
- Pisarz
- Origin ID: Aschantka
Fajnie Alinko cię tu widzieć. I jeszcze fajniej będzie oglądać... Takich trzech jak nas dwóch to nie ma... siedemdziesięcioro siedmiu Witaj więc na pokładzie...
Akhm ekhm... Czy leci z nami pilot?
Akhm ekhm... Czy leci z nami pilot?